Valborgsfirande....

blir det ikväll i form av grillning i goda vänners lag. Vädret är dock just nu inte så lockande men det kan ju spricka upp,vem vet?

Senare så ska jag möta upp Hagegård så ska vi handla till ikväll och sedan ska man göra sig i ordning=) Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! Om jag ska vara lite mer casual eller fest klädd? Ska ju trots allt cykla dit bort. Så lite varma kläder vill man ju ha på sig.

Ikväll kommer polisen att ha fullt upp,minns själv när man var yngre att man skulle vara ute och träffa kompisar och inta alkohol. Men jag tror att det är värre nu än någonsin. Ungdomarna dricker sig redlösa och när man nu har vuxit till sig så inser man vad farligt det är.

Speciellt för alla dessa tjejer som blir så fulla att det blir en stor risk för våldtäkt. Kan inte låta bli att tänka på det här....jag hoppas att föräldrarna tar sitt ansvar och går ut och visar sig. Att de finns där när dom behövs och inte bara till sitt eget barn.

Visst vet man att ungdomarna skulle undvika att träffa på föräldrarna,det skulle jag ha gjort. Men att vetskapen om att de finns där skulle nog göra att man innerst inne skulle känna trygghet.

OCH jag hoppas man har flyttat på alla dessa rishögar där mycket djur ofta har krupit in....många igelkottar blir ihjälbrända. Så fruktansvärt!

Så ni som tänkt ha en brasa, flytta på högen!!!


Avslutar inlägget med att önska er en trevlig Valborg!



God morgon!

Idag så är det inte så fint väder....men jag ska komma ut idag iaf. Igår var det en riktig slö dag och tog mig faktiskt inte utanför dörren:/
Men jag städade lite och pysslade så det var skönt!

Ska göra ett besök hos djuraffären för att inhandla mat till Moa, och efter det blir det att handla lite mjölk och bröd till oss=)

Igår fick jag även min klänning som jag beställde från Nelly,den är jättefin så den blir perfekt i sommar!



Jag hoppas så att det ska bli bättre väder imorn,då ska vi nämligen grilla och ha lite fest hos ett par vänner. Så då tycker jag att solen ska närvara,den skulle  få ha hedersplats! Det var tur att jag kom på det,måste ju förbi systemet också....
Ja nu börjar uppgifterna trilla in,behöver ringa ett par samtal med. Så det är bara att sätta igång.

Ha en trevlig dag!


Kram Annelie

På besök i de värmländska skogarna

Just nu sitter jag här med en varm kopp te och njuter av att haft en lång sovmorgon. Det är nu man märker att man har varit hemma länge. Att ha gått upp strax efter halv sju i två dagar gör en helt död....men det har även varit skönt att komma upp. Jag sover inte så länge annars heller men det är den där hemska väckarklockan som gör att man inte vill gå upp. 

I måndags blev tvätten tvättad, riktigt skönt! På eftermiddagen så åkte jag och Marie till affären och handlade lite och tog oss en promenad lite senare. Vi hamnade på en bänk på min innergård och där satt vi och "tjöta" länge, det var riktigt mysigt=)

Igår så fick det bli en tripp till de värmländska skogarna utanför Arvika till ett ställe som heter Glava. Där bor min gammelmorfar. Jag skulle hålla honom sällskap hela dagen till kvällen. Vi såg mest på teve och det blev mycket fika. Fick även bli en liten tur i bilen och komma ut...han ska fylla 98 år i augusti så han orkar ju inte så mycket.
Så när han hade lagt sig så begav jag mig hem.

Han har en otroligt fin katt,men som är inte så sällskaplig med andra människor utom morfar och mammas morbro som bor där...men hon kom och åt lite när jag tog ut maten. Sen stack hon,men kom tillbaka efter några timmar. Men då ville hon inte alls komma nära.

Jag fick även ett besök av en lite skogsmus på fågelbordet. Stod vid fönstret i köket och ser något klättra uppför pinnen brevid och så sätter den sig på fågelbordet och mumsar i sig fågelfrön. Den vär jätte söt! Tog en bild med mobilen men det blev inte så bra kort,men ska visa er iaf=)


Inte så bra bild,men hon är vacker!


  



Missade hemmafruarna igår,så tänkte se om jag kunde se de avsnittet idag istället. För man vill ju inte missa ett enda avsnitt!
Hann att se Cougar Town igår, men efter det var det bara raka vägen in till sängen.

Nu tänkte jag avsluta inlägget med att önska alla en fin dag!

Kram Annelie



Yes, jag klarade det=)!!

Idag var typ första gången på ca 4,5år som jag tog en tvätttid kl sju på morgonen! Shit vad jag fick kämpa med att gå upp men jag klarade det=D

Visserligen så vaknade jag kl fem redan men gick och la mig halv sex...då är det ju kört sen när man ska upp. För då är jag jätte trött! Men har snart tvätten klar och det känns underbart att det är fixat innan lunch. Då har ju inte hela dagen gått åt till det.

Idag blir det lite små pyssling med allt möjligt,ska förbereda lite inför imorn då jag ska åka och hälsa på min gammelmorfar som behöver lite sällskap medans mammas morbror är bortrest. Så tänkte handla lite och laga potatismos med köttbullar till honom och för mig får det bli Quornbullar. Alternativt att jag steker lite kycklingkorv,vi får se.

Ska även köpa med lite gott fikabröd då det verkligen går hem hos honom=) annars ska jag nog börja måla på pallen så att den blir färdig också.

Igår så var jag ut till mina föräldrar och kim kom efter motionsloppet,vi blev kvar där ganska så länge och till och med syrran hann att komma förbi=)

Sedan blev det hem och äta lite kvällsmat och så några avsnitt av "Legend of the seeker". Sen var det dags att gå och lägga sig.

Nu ska det bli duschen för mig.

God morgon!!

Kram Annelie



Som vanligt....

 så blir det ett uppehåll på helgen. Men det brukar ju gå i ett på helgen så man får inte så mycket tid till bloggandet.

Men den här helgen har det inte hänt så mycket,tyvärr. Just nu så härjar min sjukdom ganska rejält och igår var inget undantag. Jag fick bli hemma hela dagen. Lyckades och komma ut lite på förmiddagen och inhandla en jätte fin sockertång,några fina teskedar och en söt liten bricka med sockerskål och mjölkkanna. Men sen vart det raka vägen hem och så blev det hela dagen. Jag hittde ett litet klistermärke på brickan och undrar om det är någon som känner igen det,om det är ett vanligt märke?

Gjorde ett försök till att åka på I2-marten när Kim kom hem,men vi kom inte ens utanför dörren innan jag fick ont. Så det fick bli ett par avsnitt av "Legend of the seeker" och sedan sängen.

Idag så hoppas ja på att må lite bättre,men tar inte ut något i förskott. Så tänkte börja med att göra mig i ordning så får vi se. Kim har cyklat ut till skattkärr där han ska köra en motionslopp på ca 8 mil! Han är tokig,men det är det han tycker om;)
För er som inte vet så tränar han cykel....men det är inget han kommer lyckas att få mig att göra. Jag tycker inte alls om träning egentligen. Bara promenader och tennis är jätte kul. Men det var så många år sedan jag spelade.

Man vet aldrig,kanske någon dag så tycker jag att det är kul att träna??

Tänkte lägga ut lite bilder på det jag inhandlat=)

Ha det gott!

 
  

 


 











Chokladpaj......

Är riktigt smaskens=) Jag satsade på att baka igår efter att jag varit på sjukhuset. Kände mig upplyft och riktigt glad. Skulle ju först ta en spruta,men sen berättade jag va dålig jag egentligen var så då fick det bli två sprutor. Den första var helt okej,men jag var riktigt nervös! Den gjorde ju inte så ont...men nästa,alltså det var smärta!

Det blödde ganska mycket efter sticket och gjorde ont i bra många timmar efteråt,riktigt skumt det där.


Men nog om detta,vi återgår till chokladpajen,tog ju aldrig någon bild på det men jisses vad gott. Nästa gång så blir det lite mer apelsin i den så att det inte blir så sött,för den var riktigt mäktig. Jag serverade den med grädde, men vaniljglass hade funkat lika bra.

Det som står på schemat idag är att storhandla och jag borde gå på den sista dansen idag....men det beror lite på hur magen mår. Det tar ju ett par dagar innan medicinen har effekt så jag är fortfarande väldigt trött och sliten.

OCH det är ju fredag!!! Vad underbart,då ska jag få mysa med min älskling hela dagarna=) Ikväll så blir det film och mys i soffan,eventuellt kanske köpmat. En kycklingrulle vore riktigt gott,men inte så stor idé när man får ont i magen så fort man stoppar i sig något=(

Annars ser helgen ut som så att på lördag ska vi hjälpa ett par kompisar med en flytt,ska bli jätte kul och få se deras nya lya=)
Söndagen tänkte jag att vi skulle kolla på lite lokaler till bröllopet.

Det får vara allt för nu, tänkte avsluta med denna underbara bild. Det är dit jag vill just nu!

Kram Annelie




Hoppet finns kvar=)

Ja då var det torsdag redan, tänk vad dagarna går fort!

Igår fick det bli en tur ut till mina föräldrar,vi åt äggmacka och drack te när jag kom, det var jättegott. Efter det så gick jag och pappa ut till "boa" och skulle slipa min gröna pall....det blev jättebra så nu är det bara att sätta igång och måla=)

Härligt när jag vaknade imorse och såg att solen lyste,man blir så glad då. Jag gick först upp vid halv sju och till min stora förvåning hade Kim redan åkt till jobbet. Detta är väldigt sällsynt då han i normala fall brukar gå upp halv sju....men fick så ont i magen när jag steg upp så jag gick och la mig igen.
Då vaknade jag inte förräns halv nio! Det hade jag inte riktigt tänkt...men det var kanske behövligt?

Jag borde åka och storhandla idag,men det får bli imorgon. Jag tänkte ta en riktigt lugn förmiddag och förbereda mig innan jag ska till sjukhuset och ta min spruta. Det får nog snart bli en kopp te och sätta mig i soffan och mysa.

Ikväll så ska jag träffa hagegård och kanske blir vi fler,behöver få ventilera lite...skulle först ut och äta med Sanda och lite andra vänner,men tyvärr så säger ekonomin nej. Moa ska till vetrinären snart för en bedöming för hennes tumör som växer och har blivit ganska stor....så man vet inte hur mycket det kan kosta där.

Men kosta vad det kosta vill,har man åtagit sig att ta hand om ett djur så är man skyldig att se till att de har det bra och enligt min mening spelar det ingen roll vilket djur det än är.
Just nu kan jag inte tänka mig att vara utan Moa,hon är såå gosig nu förtiden och hennes personlighet har blomstrat ut jätte mycket efter att Ella försvann....och vetskapen om att det inte kommer bli någon mer råtta efter Moa gör det extra svårt att säga farväl av henne då den dagen kommer.

Men då är det en början av en ny era,kanske kan det dyka upp en hund här i framtiden???=) Men det dröjer ju förstås ett par år...

Nu blir det soffan och en kopp te.

Kram Annelie

Spruträdd eller bara mesig????

Nog för att jag kände på mig att det inte skulle vara fint väder när jag steg upp imorse,men att det snöade utanför fönstret,det var jag inte beredd på!
Tur som är vet man att det inte kommer att ligga kvar och att det försvinner under dagen,för nu vill jag ha vår och sommar=)

Igår så berättade jag att jag skulle få hjälp med min injektionsspruta på sjukhuset....vi prövade med att ha is på det stället jag skulle sätta sprutan så att de blev lite bedövat. Eftersom det dröjde innan sköterskan kom så fick jag mod till mig och skulle ge mig själv sprutan.
Kan säga att det inte slutade så bra,jag var inte beredd när det small till så rent reflexmässigt så drog jag bort sprutan och "medlet" åkte ut på golvet=( Gissa vad jag skämdes när sköterskan kom....men som hon sa så var det väldigt lätt hänt.
Då jag inte fått medicin på ett tag och jag uppenbarligen fick knappt något då så bestämde vi att jag skulle ta en till när jag kom hem. För just då kändes det jätte bra.

När jag väl kom hem så lade jag in en kylklamp i frysen och väntade några timmar. Jag hade även bestämt att jag skulle hinna ta den innan Kim kom hem.
Så när kylklampen var frusen tog jag ut den och satte den mot låret. Jag kylde väl säker 10 minuter innan jag bestämde mig för att nu jäklar ska jag göra det.
Så jag öppnade förpackningen och satte sprutan mot skinnet. Där tog det tvär stopp!!!
Det gick bara inte,och paniken började smyga på att jag öppnat den och att jag måste ta den annars har jag försört sprutan......sen var det kört. Jag försökte i en och en halv timme. Kim hann också att komma hem och försökte ge mig sprutan. Men det gick inte,jag fick bara panik.

Så nu ska jag väl ringa in till sköterskan och berätta att det inte gick,men jag drar mig för att behöva säga att jag förstört den sprutan med.


Nu kanske ni undrar varför jag blir så nojjig över detta,men två sprutor kostar 11000kr! Ja ni ser rätt det är tre nollor...det betyder att en spruta kostar 5500kr.


Men jag har alltid ända sen jag var lite varit rädd för att ta "stick i fingret" det vill säga blodprov. Just det där att det smäller till när man inte är beredd och att det gör ont. Så jag antar att det är det som gör att jag inte kan. Men jag vill bara poängtera att jag har inga som helst problem med att ta blodprover annars med "vanlig" nål.

Nog pratat om sprutor,nu när jag tittar ut är snön borta=) Känns skönt. Skulle nog behöva en promenad och rensa mina tankar lite. Och innan jag avslutar inlägget så såg jag att jag har namnsdag idag=)

Har aldrig firat det,men det är lite roligt. Vad tycker ni? Ska man fira sin namnsdag?

//Annelie





Dagen kommer....

nog att se ut så här,först ta itu med tvätten och sedan en promenad! Måste komma ut och få lite luft.
Men just nu sitter jag i telefonkö till läkaren. Men man slussas ju bara hit och dit,så typiskt!

Skulle ta min medicin igår,men det gick bara inte!! Usch hade jag vetat att det inte gjorde så ont så hade det inte varit några problem då nålen inte känns alls utan det är bara "medlet" som gör så himla ont! Men det räcker från att hindra mig att "trycka av"......så det bli ett besök på sjukhuset idag och få lite hjälp med detta.

Igår så blev dagen lite annorlunda än vad jag tänkt,men det var riktigt mysigt. Al ringde och frågade om jag ville med och fika ute på bomstad med Karlsson. Det var jätte härligt att komma ut och riktigt skönt i solen. Så det var en riktigt bra dag igår=)

Jag mötte upp Kim på stan efter att han slutat jobbet och vi gick runt och kikade och har nu bestäm helt klart vilka ringar vi ska beställa=D De är sååå fina!!
Efter det så gick vi och käka lite mat på Coffehouse by George......jätte mysigt!
Man behöver göra lite sånna saker emellanåt för att bryta vardagsmönstret.



Nu ska jag greja lite här hemma innan jag beger mig ner till tvättstugan.

Ha det gott!!

//Annelie


Promenad i solen=)

Idag började jag dagen med en timmes frukost och efter det en jätte härlig promenad. Tog tipset från dig lisa och mätte upp på hitta.se en sträcka som jag brukar gå men visste inte hur lång den var men det visade sig vara perfekt, 5.3km=)

Fick känningar i halsen men inte så farligt,och kom då naturligtvis på att jag borde ringa läkaren.....men det ska jag ta tag i under veckan.
Det får bli en punkt som kan bockas av.

Idag ska jag pyssla lite här hemma och när Kim har slutat jobbet ska vi mötas upp i stan och kika runt lite=)
Det verkar bli en underbar dag så jag ska försöka komma ut och sitta i solen.


Nu tänkte jag lägga in lite bilder på vad jag pysslat med ett tag=) Alla mina galgar som jag målat och slipat och även mitt nya projekt,slipa ner en illgrön pall. Vilket är lättare sagt än gjort....



Vad tycker ni???
                                         
             

               sen men inte sist så vann jag ju min fina våg!




Ha en underbar dag=)

//Annelie

            







Vart tog ovädret vägen????

Det spåddes till att bli en riktig ovädershelg,men solen har ju tittat fram varenda dag! Dock har det blåst och inte varit fullt lika varmt men ändå jättehärligt!

Fredagen spenderades med mina föräldrar uppe hos min gammelmorfar. Det var så länge sedan jag var där så det var verkligen på tiden! Men tyvärr minns han inte att man varit där...tråkigt nog. Men det är förståligt,gubben är ju snart 98 år gammal! Det är en riktig krutgubbe det där,man blir så fascinerad varje gång=) Det var en dagstur så vid 19 tiden åkte vi hemmåt där det blev myskväll hemma framför teven,riktigt skönt.

lördagen tog jag och ♥ en promenad in till stan och köpte en present till hans mormor som fyllde år då. Vi gick runt och strosade och så träffade vi på sandra också,tänk att karlstad är så litet;) Men kul,man vet ju aldrig vem man kan stöta på.
Det fick bli en jättefin liten skål och chokladpraliner med något litet paket kaffe som passade bra till kakor i present. Riktigt roligt att ge bort lite andra grejer=) 
Efter att vi hade varit hos hans mormor och morfar tog vi en tur till hammarsudde,de var så fint där! Så dit blir det en tur när vitsipporna har slagit ut!

När vi väl kom hem så korkade jag upp vinet som jag hade kvar från förra helgen och satte mig och lyssande igenom en massa cd-skivor som vi hade i bilen. GUD vilka minnen man kan bringa fram genom bara musik! Riktigt roligt var det,men har en del kvar att gå igenom......

Så då har vi kommit fram till idag söndag, dagen började med en god frukost och sedan en träff med Sandra för att rasta hundarna i skogen och förstås mycket prat=) Efter det så blev det lunch med ♥ och så degade vi ihop i soffan och kollade på ett par avsnitt av "Legend of the seeker" ganska hyfsat bra serie....så nu sitter jag här och är jätte sugen på köpmat....men nej, det skramlar för mycket i sparbössan. Med tanke på det som ska hända i framtiden så är det bättre att hålla i pengarna.

Nä nu blir det att baka lite och sedan smörgås och te. Om jag hinner ska jag lägga ut lite bilder med=)


Hoppas ni har haft en bra helg??

//Annelie

Vårstädning!

Jag har precis avslutat min frukost och sitter här vid datorn. Det är det första jag gör på morgonen, slår på datorn och kolla mailen och naturligtvis facebook=) För och se vad som händer bland alla vänner. Sedan är det ju tidningen på nätet och bloggen.

Även om jag nu gillar att sitta och äta frukost framför datorn så känner jag att jag borde ta den tiden och gå ut och röra på mig,men har verkligen ingen motivation!


Igår så satt jag på balkongen hela dagen och slipade o solade, gissa vad mycket damm det blev. Så jag vårstädade hela balkongen. Torkade av lister och fönster,dammsög och slängde en massa onödiga grejer.

Visst är det så skönt och befriande när man slänger saker? Det känns genast att man får lite mer svängrum.

Så nu sitter jag här och funderar på hur denna dagen ska se ut. Det som ska göras är ett besök till vårdcentralen och ta bort mina stygn från operationen. Men sen då?

Sov väldigt dåligt inatt igen,så det är nog mitt dåliga humör som tittar fram lite.....

Nu blir det en dusch så kanske jag piggnar till.

//Annelie



Balkongen med kaffe och dagens projekt!

Idag så har det inte blivit så mycket gjort än, sov riktigt dåligt inatt så tog mig lite sovmorgon=D

Nu sitter jag på balkongen i solen och blir lite brun,samtidigt som jag slipar på mina galjar. De är snart färdiga och då tänkte jag ta mig an den gröna pallen! den ska bli vackert vit....jag vet, nu har jag verkligen fått dille på att allt ska vara vitt. Men lugn det kommer inte att ta över allt. Jag har nu fått hem min vackra hushållsvåg så jag tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på den sen.

Egentligen har jag hur mycket galgar som helst  som ska målas och slipas men jag tror ja tar en paus från dem, för gisses vad jobb det är,och pillrigt! Är sugen på lite större projekt.....

Nä nu ska jag smita ut i solen igen.

Bye bye!

Vår,cykel och skor

Nu går dagarna i ett och jag har inte hunnit att sitta så mycket i solen som jag velat. Men imorn då blir det sola sola=)

Måndagen var det tvätt och tändläkarbesök och idag har det varit städa och ta i tu med försäkringskassan, sedan vart det ett besök på bergvik med först en lunch/fika med goa Patrik! Efter det vart det inhandling av vår och sommarskor. Kan det bli bättre??!
Idag såg jag mina första vitsippor också,så nu är våren här!

Är ute och cyklar för fullt nu,för gissa om jag har saknat det! De är skönt att promenera med men det har det inte blivit at det senaste dagarna. Måsta ringa dr och se om jag kan få en tid och kolla upp mina luftrör så. Får så fruktansvärt ont när jag går att jag oftast inte kan varken prata eller svälja när jag kommer tillbaka=(

Det har även börjat väsa när jag andas ut och in,så är lite orolig att det skulle kunna vara astma???


Jaja ska inte gå händelserna i föreväg=) för det är jag duktig på!


Nu väntar jag bara på att de desperata hemmafruarna ska börja så det blir mys i soffan.


Ha en fortsatt underbar kväll!


Ny vecka igen.....

Ojoj vad tiden går fort,speciellt när det är fint väder också! Denna helgen har varit jätte mysig,fredag gbg,lördag var det lugnt på dagen med ett besök hos mor och far och där efter blev det vin hemma hos oss och utgång med vänner=)
Men söndagen blev jätte lugn,blev lite bakis fast jag inte drack alls mycket,konstigt! Men vi var ut på Kilenegården och tog en fika och tittade på den lokalen. Den var lite liten tyckte jag så vi ska nog kolla vidare. Annars hade det varit perfekt där ute.

Någon som vet en bra lokal i karlstad som man kan hyra?


Idag är det soligt igen så det blir en promenad in till stan,ska till tandläkaren så det passar jätte bra. Då blir det en rejäl runda. Idag är det ju måndag och som vanlig så tvättar jag. Så det blir väl till att hämta upp den och hoppas på att mina byxor har torkat=)


Ha det gott!!




Äntligen!

Ja det har varit ett litet avbrott i bröllopsplaneringen,men nu har den börjat komma igång igen. Vi har nog snart löst problemet med lokal,förhoppningsvis. Annars har jag börjat hitta fin musik till kyrkan=) 
Häromdagen satt jag och klippte och klistrade på våran bröllopskalender, Där alla ideér och förslag hamnar. Känns jätte kul!!

Igår var jag i göteborg med mamma och pappa,då pappa skulle på en fotomässa så passade ja och mamsen att shoppa loss lite=)

Hittade en jättefin skinnjacka och tunika! Så nu är det väl vårskor jag behöver inhandla,sen kan våren komma med stora steg. Vi hade verkligen det bästa vädret man kan tänka sig för shopping och det kändes underbart att komma från karlstad. Det var synd att vi inte hann säga hej till theresia,men nu har jag bestämt att någon helg framöver när theresia kan, åka dit över dagen=) Dags att passa på medans man kan. Sedan är det jobb som gäller hela sommaren!

Idag så ska kim ut med sitt jobb och jag vet inte riktigt vad jag ska göra,om jag ska vara hemma eller dricka lite vin=) Det återstår att se.
Glömde ju min väska i mamma och pappas bil igår så just nu har jag ingen telefon,så dit ska jag åka sedan och hämta den.


Nä nu blir det duschen och göra sig lite vårfin=)

Ha det gott!

Slipa slipa slipa

Jag vill ha ett hus!!!!! Jag är så trött på att behöva sitta på balkongen och greja, tänk vad underbart att ha en liten egen atelje eller åtminstone ett garage som man kan greja i utan att den inte gör något att det blir smutsigt. Allt detta slipdam är överallt på balkongen och det är inte roligt att dammsuga=(


Ja nog om detta,dagarna flyter på och min hand är mycket bättre så bilkörningen går bra nu=) Dessvärre blir det inte bättre med rörelsen i handleden,men det kanske kommer?

Har inte så stor lust att skriva nu,så det får bli lite mer imorn.


//Annelie


Påsk!

Ja nu har det gått en tid sedan jag skrev igen, men det har varit fullt upp. Tänkte dra det ganska fort.

Jag var ju ut förra helgen med Sandra och vi hade jätte mysigt innan vi gick ut med en massa girltalk och drinkar;)
Väl ute på krogen så träffade jag kära Theresia oxå och det var jätte kul!!

Dagen efter blev ganska lugn,jag och hjärtat tog oss en sväng till hans farmor och farfar och där efter blev det soffan! Var ganska trött efter förra kvällens bravader=)

Det huset vi kollade på var jätte fint,men mycket att göra så vi bestämde att det kommer fler hus....vi kollade även med banken och det är inte helt omöjligt för oss att få ett lån=D bara vi fixar kontant insatsen. Det kändes jätte bra för då vet vi att vi ändå kan vara med och kolla på lite hus utan att det känns helt hopplöst!

Veckan som nu har gått innan det blev påsk så hände det inte jätte mycket utom på onsdagen,då opererade jag min hand igen och plockade ut EN platta! Fattar ingenting vad en del tänker med heller....
De trodde ju att plattan kunde ligga ivägen eftersom jag inte kan vrida på min handled,men så när jag väl kommer dit så säger kirurgen att det inte kommer att påverka min rörelseförmåga utan att plattan har legat och skaft på mina senor!
OKEJ,vad f*n gör jag här då,tänkte jag! Men jaja det var ju bara att göra det så får vi se hur det kommer att sluta. Men jag ska verkligen inte ge mig,min hand ska fungera som vanligt tillslut!

Nu är det äntligen påsk och jag har fått umgås med min älskling hur mycket som helst! Känns jätte underbart=) Tur att jag har honom,han är min klippa!

Tur så blev jag inte så handikappad som jag trodde att jag skulle bli av operationen,så kan fortfarande göra ganska mycket,även om det gör ont. Så nu ska jag tillbaka till balkongen där jag ska sola och fortsätta på mina projekt som jag påbörjat.

Håller på att måla alla mina trägaljar till vita och slipar lite på dem med så att de ser slitna ut. Riktigt snyggt blir det oxå! Bilder kommer längre fram!

Ha en underbar påsk!