Träningsvärk!

Vad gött det är och känna att den lilla träningen har gett mig stor träningsvärk! Mina muskler har verkligen fått vila allt för länge. Har varit på gymet torsdag och fredag, hade starka funderingar på att åka dit idag när det är sånt trist väder....men jag ska cykla till bergvik. Behöver lite nya kläder och en flaska vin till ikväll. Men imorn blir det ett besök till badhuset,blir det inte träning så blir det simning=)

Älskar att man har den valmöjligheten!

Nu så är det dags att jag gör mig i ordning,är ju lite seg på den fronten.....haha!

Ha en trevlig dag gott folk!


Ops I did it again........

Nu har jag köpt ett träningskort på badhusets gym,jippie! Här skall det tränas så blod svett och tårar bara sprutar! Det är dags att ta lite kontroll över hur jag lever och se till att jag får den kroppen jag egentligen vill ha, (ingen annan kan ju tyvärr göra det åt mig) så att jag kan gå ner för altaret och känna WOW! Inte behöva bekymra mig för om magen putar ut för mycket eller på gäddhänget så fort jag lyfter på armen.

Så vad tror ni,kommer jag att lyckas hålla detta? Med vetskapen om att det inte har fungerat förut måste jag hitta ett sätt att verkligen komma iväg. Visst nu har jag en morot,ett mål. Det kanske gör att man kämpar hårdare?
Idag gjorde jag det iaf,när jag stod där på crosstrainern så kände jag att nu orkar jag inte mer, men då körde jag på ytterligare ett par minuter så jag kom upp i 25 minuter! Inte illa för att vara första gången. Där har jag ju något som jag kan sedan jämföra med hur mycket mer jag klarar.

Så idag har jag fått inhandlat nya inneskor,ett par Puma blev det. Riktigt söta,vita och rosa är dom=)
Idag blev det ju inte så mycket träning med vikter och så,det får bli imorn när jag ska gå med en persolig tränare som ska hjälpa mig och sätta upp ett bra program. Så det blev lite cykel och crosstrainern,efter det så tog jag en simtur. Det är ju detta som är så härligt,att kunna träna och sedan simma efteråt. Vi ska ju inte tala på bastun,gisses vad skönt och varva ner där!

Ska försöka få till detta nu tre ggr i veckan,eftersom vi har salsan också. Blir lite mycket annars...

Jaha gott folk,nu ska jag med gott samvete krypa ner i soffan och läsa ut min bok.

Ha en fin kväll!


Polisen...

Ja idag är det andra dagen på min semester,hitills har jag varit ut och gått/joggat,solat och beställt lite smink på nätet=)
Nu äter jag lite grann så min kropp får lite energi så jag orkar ut och spana lite. Nu undrar ni kanske vad jag menar med Polis och spana....
Jo det var så här,när jag skulle åka och sola så gick det en ung kille på järvägsspåret på vägen in till stan,jag blev genast fundersam men tänkte att han är nog bara dumstridig och går säker av järnvägen. Jag åkte vidare.
Men när jag kom tillbaka efter solningen,allt som allt var jag nog borta ca 40-45minuter gick killen fortfarande på spåret! Så jag åkte hem och ringde polisen. De åkte ut och tittade men kunde inte se någon,såg dem från fönstret faktiskt. Så de skulle fortsätta att leta. Men orolig som jag blir tänkte jag ta mig en tur till affären och ta omvägen förbi och se så att han inte går där igen.

För jag vill då inte läsa i tidningen imorn att en ung man blivit påkörd av ett tåg!
Jag hoppas att man har gjort en god gärning iaf.

Så där gott folk,det var dagen största händelse. Nu ska jag bege mig ut i solen igen och njuta av denna härliga dag.

Mer rapport om jag sett något mer kommer imorgon.


Höstiga Kramar!

Min första semester.....

Ja idag är det min första semesterdag på den här veckan. Man kan säga att det är som ett höstlov=)

Jag ska passa på att vila och bara må gott,kanske kan det bli ett besök till Göteborg? Denna dagen blev det sovmorgon till 08:30,så jag satte på kaffet och betalade räkningarna så att det var ur världen. Kanske inte det roligaste men ändå bra att veta vad man har att röra sig med resten av månaden.

Nu efter frukosten så ska jag passa på att dammsuga och torka golven här hemma,efter det blir det lite storhandling på Willys.
Jag och Kim har kommit överens om att prova att ha matsedel här hemma,med andra ord så ska vi börja med att veckohandla.
Vi får se hur detta går....många gånger så brukar vi ju laga mycket mat så att det räcker några dagar för att slippa stå vid spisen. Men det är ju bra att prova något nytt.

Efter detta är jag ju fri,så då ska jag försöka komma ut och ta en promenad,alternativt köpa lite nya blommor att ställa i fönstren här hemma.

Ska väl hinna med det också. Med tanke på att jag är ganska dryg så bör jag väl sätta igång=)

So long!







                                                


      


Gräsänkling för kvällen!

Idag så har det varit ganska lugnt och skönt,blev ett besök till bröllopsmässan här i stan och sedan en fika med lite nytt folk=)

Efter detta så blev det hemfärd då min käresta skulle iväg på grabbkväll....så nu sitter jag här och njuter förfullt av bra musik och bröllopsplanerar lite. Funderar starkt på att ta ett glas rött och snart sätta på en bra film.

Min kväll med andra ord bli lugn,hur blir/blev din?

//Annelie

Promenad,vin och en massa mys!

Idag har det varit en underbar dag,som började med en härlig sovmorgon! Sedan åkte jag och Kim ut till hammarö och gick till bonäsudde. Väl där satte vi oss på ett par klippor i solen och fikade,det var så otroligt varmt och skönt. Vi njöt riktig länge,sedan började vi bli lite hungriga så vi tände en brasa och grillade lite korv. Hur mysigt som helst!
Efter det så gick vi mot bilen igen och åkte hem. Tänk vad man kan bli sliten av lite luft=)
Nu sitter jag här mätt och belåten. Gjorde egen potatisgratäng och ugnstekt kycklingfilé med lite böner till när vi kom hem,gud vad gott det blev!
Jag som aldrig mera skulle göra hemmagjord potatisgratäng ångrade mig och kan nog tänka mig att göra det fler gånger.

Helgen som gått har det verkligen varit fullfart,
Fredagen bestod av besök hos goda vänner med god mat och dryck.
Lördagen började med en promenad på skutberget med vänner och vovvar,närmare bestämt milen tog vi. Där efter så blev det att slappa och en middagslur hann jag med;)
Sedan fick vi besök av ett par vänner och efter det var det dags att åka hem till Karlsson, där Karin oxå befann sig. Så vi hade det riktigt mysigt med mycket tjejsnack.
Söndagen vet ni redan hur den har sett ut. Det blir nog ett varmt bad med lite bokläsning och efter det film.

Vilken perfekt avslutning på helgen!


 
  




Ledig!

Idag är lördag och helg! Igår var jag ledig och hade lite sovmorgon efterföljt av en god frukost. Sen blev det en tur ner till stan och bara strosa omkring och hitta en riktigt fin höstjacka på MQ,som jag tyvärr inte hade råd med=( Men det dröjer inte innan man får sätta på sig vinterjackan.
Kvällen igår spenderades hos goda vänner men riktigt god mat och dryck. Klockan sprang iväg och vid halv två var vi hemma ungefär. Så idag blev det lite längre sovmorgon,och ladda inför milen med tjejerna och vovvarna!
Så nu är det dags för mig att göra mig klar.

Ha en skön helg!


Så här fin var jackan på MQ,vill ha!!!!!