Äntligen lördag!!

Ja då var det lördag igen,och ikväll blir det åka av!

Det ska bli utgång och bar tömmning på en krog här i karlstad så det kommer nog vara mycket folk ute idag=)

Men innan det ska bli kvällen så finns det lite annat att göra förstås. Tänkte ta mig en promenad och sedan ska jag och ♥ åka och titta på ett hus. Kanske är det något för oss eller inte?? Det får vi se. Men det ligger verkligen lantligt om jag säger så.


Sedan blir det ju att välja kvällens outfit....och det kära vänner kan ta tid=)


Ha  en underbar helg!!!

Ut och svänga mina lurviga;)

Nu sitter jag med färg i håret och väntar på att få skölja ut det,sedan blir det att göra sig i ordning och ta en promenad till ikea som inte ligger så långt ifrån mig. Men först får det bli apoteket och inhandla allergitabletter. Sitter och nyser som en tok!!!

Var på plantagen igår och skulle handla en blomma till sovrumsfönstret....kom hem med en jätte fin murgröna och kruka. Men då visade sig att fönstret var större än jag trodde och det såg så litet ut...så jag åkte och lämnade tillbaka det och skulle köpa en som var ännu större. Men då kostade den större murgrönan 300kr!! Helt crazy!

Så skulle jag köpt den plus kruka så hade det gått på ca 450kr,inte en chans att jag betalar det! Så därför tänkte jag ta mig en sväng till ikea och köpa murgröna där och göra ordning detta själv. Inte så svårt faktiskt.

Idag är det ju våffeldagen,så ikväll blir det våfflor med ♥.  Ska bli mumsigt!

Annars händer det inte så mycket, tänkte gå ut på lördag och svänga mina lurviga! Sedan blir det ju lugnt ett tag efter operationen...

Nu är det dags att skölja ur håret.

Ha det gott!


Sovmorgon och besök.

Vaknade imorse och såg att det regnade ute,då kröp jag ner i sängen igen och tog mig en härlig sovmorgon=)
Men det märks att man är van att gå upp tidigt! Det är väldans vad fort tiden går och vips så är det redan eftermiddag och inte har jag hunnit gjort så mycket.
Har haft besök av mina päron och vi fikade=) Så fick jag hjälp och sätta på sofföverdraget som jag tvättade igår...tur att jag fick hjälp för det hade jag nog inte klarat själv.

Så nu har jag plockat lite i städskåpet och tittat över vad som går att slänga. Tog  mig en paus och sitter här en stund;) men ska snart fortsätta. Finns mycket som har blivit instuvat!

Just nu så har jag lyssnat på Andreas Johnson och hans låt som var med i melodifestivalen, "We can work it out"
Så sjukt bra låt faktiskt! Den kan handla om så mycket och inte bara kärleken mellan två älskanden.
Den kan innefatta vänner, familj, en hjälpande hand som sträcker ut....allt beroende hur man tolkar det.

Det kanske är det bistra vädret som får en att vända sig innåt och rannsaka sig själv. Se till vad som är bäst för för mig och alla runt om.

Nu har jag varit djup nog för idag. Tänkte lägga upp texten till låten så får ni reflektera vad den har för betydelse för dig. Man kan känna så olika.



You cover me with peace
untill the war is over
Still the hurting will remain
Cause tonight is getting colder
If the road that we walk upon
Should turn back and not straight on
And lately I`ve been trying not to fall apart,
still my heart
Says after all we´ve been through
Love is still to be found in the dark

We can work it out
We can work it out

You walked into my room
And everything was broken
And you brought me back to life,
Took my pain unspoken
And I saw how hard you tried
Yeah, I could feel the pain inside
And lately I`ve been trying not to fall apart,
still my heart
Says after all we´ve been through
Love is still around in the dark

We can work it out
Oh, we can work it out

You cover me with peace untill the war is over.



Ska bli bättre=)

Ja då var det ett par dagar sedan jag skrev en rad,igen=P!

Mycket har hänt, var i västerås och hälsade på mina kusiner och farbröder med min pappa och syster. Det var jätte kul och träffa dem då det inte händer så ofta!
Men det var en riktigt givande dag förutom att jag blev lite besviken på vissa saker,men inget jag tänker ta upp här.

Man slutar aldrig att förvånas,konstigt! Man tycker man har hört och sett det mesta men uppenbarligen inte.

Helgen har varit jätte mysig med middag på Alfies med goda vänner och söndagsfika=)

Jag hade ju tänkt att måla min kaffekvarn,men har nu ångrat mig. Den är faktiskt fin som den är. Har lagt ett bud på tradera på en jättefin våg som jag vill ha. Så nu hoppas jag på att den blir min=D


Annars händer det inte så mycket. Kim har åkt på kurs så han är borta inatt och kommer hem imorn igen. SKÖNT!

Då har vi ju våran myskväll med mycket teve tittande och självklart ska despret housewifes ses!


Jag håller på med tvätt just nu så hinner inte skriva mer.


Ha en underbar måndag!




Så här ser kvarnen ut nyslipad.

Drivhuset är färdigt,bara kaffekvarnen kvar!

Jaha då var drivhuset färdig målat och ska snart få pryda balkongen=) Det tog lite längre tid än vad jag tänkt då jag plockade isär allt och målade minsta lilla hörn. Jag har försökt och målat "slarvigt" så att det ska se lite slitet ut...tänkte lägga upp bilder på det nu. Kaffekvarnen tänkte jag ta mig an imorn. Då jag verkligen har grejat hela dagen. Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för en tur till mina föräldrar med hjärtat! Tänkte ta mig en promenad då,för det har jag inte hunit med idag....

Ha en fortsatt underbar onsdag!

Skriv gärna en komentar om vad ni tycker=)

 

 


Vaknar till att solen lyser

Visst är det underbart nu när det nästan varje dag är sol?! Att det är ljust i sovrummet och man verkligen känner hur vårkänslorna kommer fram=)
Man blir verkligen mycket piggare och dessutom MYCKET gladare,så solen är mycket varmt välkommen att lysa så mycket som möjligt!

Idag blir det en promenad med min syster och så ska jag till csk till min arbetsterapeft. Sedan så tänkte jag prova och måla på drivväxthuset och se om det blir bra. Köpte vit matt färg så jag hoppas det blir bra, för jag tror inte att jag vill ha någon glans i det....

Slipade ju grejerna igår så då är det ju bara att få bort det dammet som sitter och så bör det vara klart för målning? Tänkte jag skulle ta en före och efter bild så det kommer jag att lägga upp så småning om=)

Nu har jag precis käkat frukost och tänkte jag skulle kanske gymma lite, får vänta en liten stund till så inte frukosten kommer upp igen. Men nu jäklar ska jag ge mig tusan på att bli lite fit till sommaren eller nästa sommar är viktigast;)

Ha nu en underbar dag och njut av solen!



Städa,tvätta,promenera osv......

Ojoj denna dag har varit riktigt innehållsrik och det bästa av allt är att det är mycket kvar av dagen än=)

Jag har städat hela lägenheten, tvättat och precis tagit mig en jätte härlig promenad! Tänkte jag skulle sätta mig på balkongen nu och sola lite och greja med mina små projekt....tänkte jag skulle slipa en gammal kaffekvarn och sedan måla den vit och få den att se lite sliten ut, så kallat shabby chic. Har verkligen total fastnat för den stilen, så sakta men säkert så blir det små förändringar här hemma=)

Har även ett litet drivväxthus som jag köpt för ett par år sedan som jag ska måla, så det tänkte jag pyssla med.

Dagen annars består av att hämtat tvätten som hänger på tork och åka att handla,eftersom Hjärtat ska jobba ikväll så har jag ingen brådska med dessa grejer så jag kan ta det lugnt.

Tänkte jag skulle se på Hollywood fruarna ikväll...någon som sett det första avsnittet?? Var det bra?

Nä nu blir det en koppkaffe på balkongen och fram med slippappret=)!


//Annelie

Melodifestival och baksmälla!

Ja då var det dags igen för melodifestivalen, ska bli jätte spännande och se vem som vinner,jag hoppas ju på Salem Al Fakir. Grymt bra låt!

Tänkte ha lite myskväll i soffan med godis och dricka lite te, för idag är jag inte sugen på alkohol.....hade hem tjejerna igår och vi drack vin och drinkar=) men det blev lite mycket av det goda kände jag när jag vaknade imorse. 
Det är sååå irreterande,jag har fått en vana att vakna precis innan åtta och det trodde jag då inte att jag skulle göra imorse med tanke på vad sent jag la mig och dessutom ganska rund underfötterna....men jo visst! Slog upp ögonen precis innan åtta och kunde inte somna om, så jag tog täcket och kudden och la mig i soffan istället.

Väl där så låg jag och slöa och kände hur bakfyllan kom som ett paket på posten=( Shit vad dåligt jag mådde. Men tillslut så kunde jag somna och sov till kl var halv tolv. Riktigt gött!

Sedan satte jag mig på balkongen och läste och solade,men systeryster ringde och drog med mig till bergvik. Det var riktigt bra,då kom jag in i duschen och piggnade till. Det inhandlades en jättefin somrig sjal som blev dagens fynd=)

MEN det största överraskningen var att hjärtat ringde och sa att han var på väg hem,han har nämligen varit i härjedalen och åkt skidor med en komis och skulle komma hem på söndag. Kan då tillägga att jag har nog aldrig varit såhär kärlekskrank när han har varit borta,jag har sovit dåligt och bara längtat efter att få ha honom nära!
Så nu är jag jätte glad och sitter och väntar på att han ska komma in genom dörren=) Men det dröjer förstås ett par timmar till.

Så nu ska jag förbereda inför melodifestivalen!

Ha en riktigt superhelg!!!


Några dagars uppdatering......

Ja då var det ett par dagar sedan jag skrev sist. Det har hunnit att vara helg och bli början på en ny vecka....

Helgen var super lugn och mysig,fredagen var det mys i soffan med godis=) och på lördagen var det bröllopsmässa i Deje,inte så mycket att ha. Men kul att komma ut, Lisa och Martin kom dit med så det var trevligt!
Sedan bar det av med Martin och Lisa till Tom & Sandra på en fika, efter det så åkte jag och Kim till hans farmor och farfar och käkade våfflor och satt och pratade. Ganska mysigt!

Sedan så åkte vi hem och kollade på film och åt ännu mera godis=)

Söndagen spenderade jag själv med lite solande på balkongen och sedan på eftermiddagen så tog jag mig en tur till Sandra där det blev en liten promenad med hundarna och sedan massa prat och fika.....

Igår var det måndag och det blev lite gymmning hemma,en promenad och sedan solande på balkongen med en koppkaffe,filt och en bra bok. På eftermiddagen solade jag solarium och sedan på kvällen blev det film, "I Skuggan Av Värmen" en riktigt bra film,tragisk men dock så bra!

Idag så är det inte lika soligt ute så jag tänkte passa på att gå ut nu innan solen går i moln, kan ju alltid hoppas på att molen skingrar sig och att jag kan sola lite mer på balkongen!

Annars blir det en myskväll när kim kommer hem då han åker till härjedalen imorn för att åka skidor. Så jag kommer vara hemma själv....det blir både roligt och tråkigt då jag kommer sakna min älskling otroligt mycket,men skönt att få hinna längta lite efter varandra!


Nä nu ska jag ge mig ut på en promenad och sedan gymma lite=)

Ha en underbar dag!

Våffelkväll med tjejgänget

Igår var det fullrulle, gick upp halv åtta och käkade frukost. Vid nio åkte jag iväg och storhandlade och gissa vilken tid det tog!! Det brukar numera gå ganska fort när jag handlar men då tog det tid. Insåg att det behövdes ganska mycket hemma så det var bara att handla loss och det blev nog ca tusen lappen dyrare mot vad det brukar kosta,men och andra sidan dröjer det innan det behövs så mycket igen.

När jag kom hem så började jag göra lingondricka, jag hade förberett kvällen innan med lingon som jag mosade och tillsatte vatten och så fick det stå i ett dygn.
Så medans jag kokade saften så höll jag på att packa upp varorna. Men det hade nog varit smartast att plockat in varorna först och sedan gjort saften.....det såg ut som ett bomnedslag i hela köket och det var kastruller och mat överallt. Men det blev klart tillslut iaf=)

Därefter så fick jag iden om att käka våfflor så jag bjöd hem tjejerna på det, och inte kan man få hem folk utan att ha något i fika väg att bjuda på. Så jag bakade vaniljdrömmar.

Så gissa om dagen gick i ett,men kul var det!

Det är så härligt att det är fredag idag, det innebär att jag och ♥ ska åka och måla klart i klubbstugan och sedan mysa framför teven!

Idag har jag faktiskt gymmat lite här hemma=) så det blir en promenad sen.

Just det jag,kanske skulle berätta hur det gick när jag solade,haha! Kan inte sluta skratta....

Jag kom till badhuset och kände lukten av kloret och fick genast minnet av mig och theresia när vi brukade gå hit och ha lite quality time. Saknar det!!

Jo men iaf så fick jag poletten och gick in i rummet, vred på båda "klockorna" och la mig. Men jag tyckte det var så varmt så jag gick upp en sväng,så kom jag på att ansiktsförstärkare är kanske INTE så bra att ha på, första gången jag solar.....så stängde av den och tänkte att det han nog inte bli något,yeh right! Såg ut som en tomat på kvällen,hade bränt mig i ansiktet och på bröstet! Så där fick jag mig en läxa som heter duga! Men men, det var så skönt sola ändå.

Nä nu blir det snart en promenad.

Ha en underbar helg!

Premiärer och vårsol

 Igår så var jag ut till mina föräldrar med min syster ocg vi hade det jätte mysigt med lunch och fika=) Fick mina toppar klippta med och det var verkligen behövligt!

Sedan på kvällen åkte jag och hjärtat ut och ordna lite i klubbstugan.....kanske blir det så ikväll med??

Såg på premiären av De desperata hemmafruarna men måste säga att jag tyckte nog inte att det var så bra,men förhoppningsvis är nästa bättre! Men något som var hur bra som helst var Cougar Town! Fy tusan vad jag skrattade,så det är min nya favorit serie!

 
Idag har jag tvättat och väntar på det sista just nu, käkat lite mat och snart blir det en promenad i solen. Funderar på om jag ska boka en soltid och få lite färg....kan vara behövligt. Men jag vet inte om jag vågar ligga en halvtimme....har ju inte solat solarium på ca 5 år! Men jag kan ju typ kanske sola 10 minuter åt gången? 

Jaja annars så händer det inte så mycket just nu. Ska berätta hur det gick på CSK häromdagen men det tar jag en annan dag.


Ha en underbar dag!

Våååår nu!

Jaha då var det måndag igen,tänk att det skulle gå så fort! Men det är verkligen inget härligt väder idag, snön vräker ner och igår var det tö! Hur ska det vara egentligen???
Nä nu börjar jag bli mätt på både snö och vinter,fram med vårsolen och tunnare jackor=)

Just nu sitter jag och äter lite mat,men jag kan inte bestämma om jag ska äta upp eller slänga maten, var verkligen inte sugen på mat fast jag var hungrig! Mysko.
Idag ska jag förhoppningsvis få min nya medicin,lite läskigt faktisk då det är liknande diabetes sprutor jag ska få. Det är ju bra för då slipper jag sjukhuset och alla dessa besök,men alltså ärligt talat jag är inte rädd för nålar men jäkligt skraj för att inte se när de kommer att sticka till. Kanske har jag ett kontrollfreak inom mig??

Kunde inte sova inatt, vaknade från och till och nu ha jag varit vaken sedan fyra inatt, kunde inte somna om. Kanke är jag lite nervös, men men gick upp vid halv sex och drack en kopp te och innan mitt ♥ gick upp så gjorde jag en mega frukost med gröt och ägg. Så det stod serverat när han kom upp=)

Helgen som sagt gick väääldigt fort,det blev en lugn helg med massa mys, på lördagen så var jag och ♥ in till stan och kollade på ringar, och vi har nog bestämt oss nu vilka det blir=) Så nu är det spara o  spara som gäller!

Efter det sååkte vi till ikea och jag fick min efterlängtade lampa,och dessutom så hittade jag den på fyndhörnan så min älskling kunde inte säga nej:D

Söndagen bestod av att träffa Sandra och vara med på en inoffutställning med Diablo, och sedan åkte jag och älsklingen ut till hans klubbstuga och gjorde ordning lite där.

Nä nu ska jag slänga maten och göra mig i ording istället.

Önska mig lycka till;)