BRÖLLOP!!!!!!!!!!!!!

Ja nu vet alla mina nära och kära att jag och min älskling ska gifta oss!=) Känns så roligt att kunna dela med sig detta och våra planer fram till bröllopet!
Kim friade på nyårsafton på tolvslaget,det var faktiskt riktig romantiskt med alla fyrverkerier och det kändes som om det bara var han och jag som existerade just då....jag kunde inte först tro att det var sant! Jag trodde aldrig att jag skulle bli gift.
Det är så roligt och titta på bröllopsklänningar och kyrka och allt som hör där till! Vi ska på bröllopsmässan i gbg som är den 20-21 februari så det ska bli jätte roligt och få provsmaka massa tårtor och champagne=)

Det kommer även vara en bröllopsmässa i oktober här i Karlstad så det blir att besöka den med.

Det är även så skönt att vi har tid på oss att planera detta och få det precis som vi vill ha det,och jag kan säga att det är så roligt och prova ringar!

För att ni inte ska bli helt trötta p bröllopsprat så kan vi över gå till dagen som har bestått av ett jätte roligt samtal från min kära vän i malmö och snart blir det lunch med en annan nära vän. Så nu ska jag göra mig i ordning.




                                Förlovningsringar med fingeravtryck

Fantasilös

Idag så vet jag inte vad jag ska hitta på,jag ska ta mig en promenad iaf,så långt vet jag. Det blir nog att rensa bland alla mina skor och kanske rensa i köket igen. Vill ju göra någon nytta när man ändå bara är hemma.

Fantasin tryter ganska mycket idag... så det blir inte ett långt inlägg,kanske skriver mer sen.


Nu blir det att göra sig i ordning lite....

Tvätt och åter tvätt=(

Idag så tvättar jag nog världens största tvättberg känns det som! Meningen var att jag skulle ha tvättat i måndags men det har varot så mycket som kommit emellan så det fick bli idag....och tillmin stora förtret så var det hur mycket som helst. Sitter och väntar på att de sista maskinerna ska bli klara nu.
Tror nästan att det är dags att gå ner och kolla.
Min syster ska komma förbi om en stund så tar vi oss nog en promenad och kanske en varm kopp te när vi kommer tillbaka,för just nu så snöar det lite och blåser ser det ut som....så det blir underställ på!
Mina kära små råttor är sjuka nu och ella är mest sjuk,hona har fått en knöl i baken och jag tror att det blir större så det får snart bli ett till vetrinär besök...var in i måndags med dom så att de har fått antibiotika och Ella lite smärtlindring med. Så nu är det att koka puréer och mycket gurka och vattenmelon så att hon får i sig vätska. Köpte även koksmjöl så att det finns och dricka....någon som har mer förslag på hur man kan få henne att drick utan att tvinga i henne vatten?? Jag brukar ta en liten doseringsspruta och fylla med vatten så att hon kan dricka men skulle vara skönt om hon drack själv.
Funderar på att ge henne vätskeersättning också.
Det är ett himla projekt detta men vad gör man inte för sina älsklingar....tur i oturen att jag är arbetslös så jag har tid att umgås med dem och se till att de får i sig allt de behöver.

Nä nu blir det att gå ner till tvättstugan.


So long!


Stress,stress

Shit alltså,idag skulle det bli en lugn dag med att börja dagen och få lite medicin på csk och sedan hem och tvätta. Men så blev det inte, då jag har nässelutslag på hela kroppen som kommer och går så har jag kopplat ihop det med medicinen så då fick jag ingen medicin idag utan fick en remiss till hud så dit var jag med. Men där emellan var jag hem och färgade håret och gjorde mig iordning,tog min andra promenad till csk....men där fick jag inget vettigt svar heller så vi får se vad detta blir.
Så skulle ju hem till tvätten men tur som det var fanns det en tvättid imorn så då struntar jag i detta och börjar laga mat istället:/
Och naturligtvis är det min tur att diska med:( Blä!!
Men sen ska jag göra något roligt,jag ska träffa min underbara vän patrik!!! Ska ses på stan och ta ett glas vin och sitta och snacka lite skit:)
Det ska bli jätte kul,men undrar vart vi ska gå ut,jaja det får bli ett senare bekymmer.

Så nu ska jag sätta igång med maten.

Grillning ute på kilenegården

Idag har jag varit ute med ett par vänner på kilenegården och grillat korv och myst vid elden, och får inte glömma Willevovven var med också=) Han sprang mest runt som ett yrväder med pinnar och busade!
Det var riktigt mysigt och komma ut,sedan när jag kom hem gick jag ut på direkten på en promenad, så gissa om all denna friska luft har gjort mig trött!! Jag trodde det skulle vara tvärtom men skulle kunna sova nu!!


Har gjort allt nu för att ja ska vara uppe så jag inte lägger mig förtidigt,annars vaknar jag bara inatt och är superpigg!

Hade tjejerna hemma här igårkväll och vi hade det jätte mysigt! Jag hade bakat syltkakor och gjort lite olika brödsorter,så vi mumsade!
Det var riktig kul,längesedan vi umgicks alla,den som saknades var kära karlsson. Men det tog vi igen idag=D

Jaha nu tror jag att jag faktiskt ska gå till sängs,fick en bok i julklapp, "I satans tjänst" heter den. Verkar väldigt bra det är en däckare och det gillar jag=) Så nu ska jag nog börja läsa den. Så det uppdaterar jag er på om den är läsvärd.

God natt alla kära!

Dagens inköp och fynd

Idag så åkte jag och älsklingen till Örebro till min sjukgymnast och då passade vi naturligt vis på att ta en tur till Mariebergköpcentrum=) Aldrig fel att gå och titta där;)

Till min stora tjusning så finns det några bra inredningsaffärer och där hittade jag min efterlängtade plåtlåda!
Innan jul så var jag runt och tittade på lite julklappar och hittade en så fin plåtlåda som jag köpte två av och gav bort,i där la jag chokladpraliner och hemma gjorda skurnapeppakakor. Men så tyckte jag att den var så fin att jag också ville ha en. Men när jag skulle gå och köpa en så var den slut:( Har letat igenom hela karlstad och inte hittat någon,inte ens på nätet!
Men då gick jag in på Dimoda i örebro och där står den och skriker Annelie köp mig! Och det gjorde jag,den är sååå fin!
Nu är det så att Dimoda här i stan ska flytta till en annan butik och de har flyttrea! 50% på hela butiken, och där fyndade jag ett jättefint kakfat alternativt kan man använda den som ett fruktfat=) ska lägga in en bild på det och den fina lådan såklart.

Inte så mycket har hänt sedan det senaste inlägget,har sökt ett jobb men annars är det dött på arbetsmarknaden.
Har mina funderingar på om man skulle starta eget....men den funderingen får ligga på is ett litet tag till.

Jaha mina goa vänner nu blir det läggdags! Imorn så kommer nämligen mina fina vänner på besök.
Så det blir till att baka något gott=)

God Natt!
                                                                                                                                  





                                                                                                        













2010!!!

Jaha då var det ett nytt år! Det känns som om detta året kommer att gå fort då det finns mycket att ta tag i=)
Först och främst ska jag hitta ett jobb,slutar jobba nu den 8 januari på Sergel=( väldigt tråkigt tycker jag,då jag trivs med alla där. Men dumma dumma regler som gjorde att jag inte fick vara kvar. Så så ser det ut just nu.

Kände mig lite överkörd men what tha hell,vad gör man????


Nä nu blir det snart ut på arbetsmarknaden igen,dock kan jag inte riktigt ta vilket jobb som helst då min handled inte riktigt fungerar som den ska än....men det blir bättre och bättre iaf=)

Har legat hemma med magsjuka nu sedan i söndags,men idag mår jag mycket bättre så synd att det är en röddag imorn då jag vill jobba!!! Men på torsdag it is!

Jaha vad har hänt mer? Jo på julfirades det hemma hos mina föräldrar,dock bara jag och K var där då min kära syster var utomlands,inte ett dugg avunsjuk;)
Men det var riktigt mysigt ändå!

På nyår firade vi in det nya året med ett bröllop, och det var inte vi utan K:s kusin som gifte sig=) Så fina de var!!! Och vi ska inte tala om vilken bröllopsfest,puh! Man ver helt färdig dagen efter.

Så det kommer nog hända mycket roligt detta år,jag har det på känn;)

Bon voyage devant 2010