Tiden får visa vägen

Dagarna springer förbi och jag hinner varken tänka eller känna. Imorgon är det en mysig dag som väntar. Det är allt jag vet. 

Vet varken ut eller in för tillfället. Så förlåt mig om jag är konstig.....Många orsaker ligger bakom och bearbetar detta i min egen takt och på mitt eget sätt.

Jag ser mig själv som ett garnnystan som trasslat ihop sig och hittar inte tråden som leder ut.




                                                 Ingen Kärlek

Äntligen fungerar datorn...

Jaha som ni alla har märkt så har min dator inte fungerat på ett tag.... har en del att skriva men orkar inte det idag,mer  än att vänskap är både på gott och ont.
Varför ska man bara ge och ge och ge men aldrig få något tillbaka när man behöver det? Lovord blir bara tomma löften som rinner ut i sanden..... fyfan vad trött jag är på detta!! Nu har jag ingen ork till att fortsätta,man blir bara besviken på allt... Vänner kommer och går...så är det bara.
Funderar ju på om jag gjort något fel eller är det bara så att jag är någon som man lätt kör över och låter mig bara ligga tills jag behövs igen???Ungefär så är mina känslor för tillfället. Känner mig totalt överkörd!
Det finns inget värre än när man blir besviken på någon. Usch nu vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.
Men måste säga att jag har haft en jätte trevlig kväll med dig Madde=) detta får vi göra om snart.
Är jätte glad för din o Jonas skull=)


God kväll!!

Snart lill lördag=)

Ja imorn är det onsdag redan,tiden går så fort så jag hinner inte blinka en gång så är det helg. Veckorna går så fort alltså.  Måste säga att idag är ja sugen på ett glas vin.,men eftersom det är lill lördag imorn så kanske man hinner med ett glas då=)
Jag menar ett glas rött någon gång är ju inte fel,men på veckodagarna får man vara försiktig med att dricka. Tror många köper hem en baginbox o tar sig vin alldeles för ofta. Inte bra!!

Sån är inte jag iaf,idag har jag bara gått lite grann , fick ett skavsår av mina ny inköpta skor i lördags så det blir lite haltande när jag går. Så får ligga lite lågt med promenaderna nu=(
Men men skönt o vila lite oxå=D
Nu ska jag flytta på mig så min älskling får spela på datorn....

Go Kväll! 

En vecka i månaden.....

Tidigt i morse vaknade jag av att det gjorde så ont i magen....ja då var det dags för en vecka i månaden grejen. Ni förstår säker vad det är.
Tog värktabletter och gav mig på ett försök till att gå till jobbet,kom inte längre än 500 meter så fick jag vända hemmåt då jag trodde att jag skulle lägga mig vikt dubbel på asfalten,för att det gjorde så ont!!
Brukar inte ha sånna smärter annars, det kan vara överkomligt,men inte denna gång!Det känns som om det kvittar om jag ligger står eller sitter det gör lika ont för det.
Funderar på att försöka lägga något varmt på magen,det brukar väl hjälpa??

Helgen i övrigt har varit bra,var ute på lördagen med systeryster och vänner från jobbet. det var jätte kul fram tills jag fick så ont i mitt öra och var tvungen att gå ut därifrån innan mitt öra hade sprängts. Så det var tråkigt att behöva åka hem så tidigt,var nog hemma till klockan var ett. Men det var även skönt att komma hem och lägga sig och sova.
På söndagen blev det inte många knop,var på dansen och laga jätte god mat på dan. 
Nu ska jag ta och värma något att ha på magen och lägga mig i soffan o vila mer.

Ha en bra dag!