Feber

Jag kan lyckligt meddela att mina biljetter som jag bokade fel gick att ändra! Shit vad nervös jag var att det inte skulle ha gått. Men då är det fixat=)
Sen när jag kom hem så kände jag mig så konstig,jag hade mått illa hela morgonen och det gav sig inte så när jag skulle laga mat igår,kött var det med (blä) så mådde jag bara mer illa utav lukten! Så tog jag febertermometern och det visade sig att jag hade fått feber.
För mig så är feber 37,5 och uppåt. men jag tog en panodil och så sen när älsklingen kom hem åkte i och tittade på huset.
Det var ett jätte mysigt hus men på tok för litet och dålig planlösning,men kul och titta var det.
Sedan bar det iväg till mina föräldrar och där var vi hela kvällen,mysigt!
Men sen när vi kom hem så var jag så frusen och det blev bara värre så jag kunde inte somna förrens sent inatt. Det hjälpte inte ens med sockar!!
Nu sitter jag här,har inte feber men känner mig varm och små svettas....försökte få tag på min läkare men då var det stängt idag för utbildning,så j***a typiskt!
När man väl behöver dom så finns de inte på plats. Jag ska försöka stå ut idag och hoppas på att jag blir bättre imorn.
För imorn ska jag passa en vovve så då har jag ju ingen lust att behöva åka in till sjukhuset. Men vi får se hur det blir.


Nu ska jag försöka göra mig i ordning då jag ska in till stan sen och käka lunch med tjejerna.


//A


Aahhhh!!!

Jag tror jag blir tokig på mig själv! Jag har bokat biljetter på SJ för att jag ska åka och hälsa på min kära vän Karin i Malmö.
Men jag min dumme f*n satt och bokade biljetter till Kalmar istället! Nu undrar väl ni varför.
Karin kommer från Kalmar men bor nu då i Malmö. Gissa om jag blev trött på mig själv och eftersom jag inte tog ombokningsbara biljetter så står det på SJ:s hemsida att det nu inte går att boka om eller få det återbetalt!
Det är ju riktigt dåligt tycker jag...visst jag gjorde fel MEN ska man inte kunna rätta till det???

Så nu efter min frukost så ska jag göra mig i ordning och bege mig ner till stan och försöka få någon att hjälpa mig. Ni får önska mig lycka till.

Annars händer det inte så mycket idag,kanske ska jag baka bullar,men det beror på vilket humör jag är på sen. Men ikväll blir det husvisning  och ett besök hos mina kära föräldrar.

Så lyckas jag och boka om mina biljetter blir det nog ett inlägg till;) och om inte så blir det nog ett till iaf.

//A

Tiden går fort

Ojoj hade tänkt mig att baka bullar idag,men shit kollade på klockan och hon är redan halv tre....så då hinner jag inte det,men kanske imorn=)
Imorgon ska jag och min älskling kolla på ett hus,men det är mest för skoj skull då vi ändå inte kan köpa något=(
Men bra och veta vad man är ute efter sen när man väl ska börja kolla på riktigt,fast jag redan vet på ett ungefär hur jag vill ha det så är det bra att kolla.

Idag har det inte hänt så mycket,därav mitt andra inlägg idag;) Ska vara hundvakt i några timmar ikväll,sedan blir det bio!
Vi ska se "Flickan som lekte med elden" så ska bli kul. Funderar på vad man ska äta på bion.

Nu kanske det är dags att duscha och hitta på något annat ett tag.




Tryggare än trygg

Ja då kanske man är lite efter men bättre sent än aldrig. Jag fick höra om en man som polisen kallar bussmannen som överfaller kvinnor i Karlstad.
Usch vad otäckt! Han letar ut sina "offer" på samma busslinje som ja åker. Tur nog händer inte det ofta,jag har en snäll pojkvän som hämtar mig när det blir sena kvällar=)
Men jag vill att alla som läser detta är försiktig iaf, tänk på att alltid vara några st och följa varandra hem. Ring och berätta att ni kommit hem säkert.
Ofta tänker man ju att det händer inte mig och det är väl den farligaste tanken man kan ha! Så tjejer se till att skaffa något som ni kan försvara er med som naturligtvis är lagligt.
Man tror ju att i Karlstad händer inte sånt,det är bara i storstäder som det händer....man har ju liksom känt sig trygg i den tanken.

Ni kan gå in på denna länken för att läsa vidare:
http://www.nwt.se/karlstad/article587611.ece

Nu blir det mys i soffan och en till kopp med varmt te.

Update

Har inte gjort värst mycket idag...varit riktigt slö.
Har precis tagit mig en promenad och nu blir det väl snart duschen och sedan ett besök på Plantagen kanske?
Jag är faktiskt riktigt sugen på kaffe så funderar på om jag ska sätta på det=)
Har kollat lite utbildningar idag,eller kurser kanske jag ska säga.
Blev lite sugen på och läsa Matte A då jag inte är godkänd där och en annan kurs som skulle vara kul att läsa är Företagsekonomi med. Något som jag kanske tänkt och gå är rättskunskap,visst låter det kul?? Jag ska till ams i slutet på månaden och då tänkte jag att jag skulle ta upp detta. Det blir ju inte förrens i januari tidigast som det börjar.
Innan jag säckar ihop totalt så ska ja hoppa in i duschen nu så jag piggnar till!

See ya!

Lite bilder=)

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på min djur och lite naturfoton med,skaffade en ny kamera för ett tag sen och den tar verkligen bra bilder. Så kul när bilderna blir bra=)


      

Närbild



Närbild

Här kommer lite andra bilder som jag tog härom dagen på en promenad. WARNING!!!
Ni som inte gillar ormar kan blunda!





                       
                                    


Lördag

Nu har det gått ett tag och gud vad posetiv jag var senast;) Det har inte hänt så mycket,mer än att det jag befarat var sant...har fått ett nytt skov så nu blir det medicin igen=(
Så därav har jag inte orkat gjort så mycket heller,inte så många promenader...men lite iaf.

Sitter och väntar på min svägerska,vi tänkte ta oss en promenad och kanske titta in på HÖÖKS som öppnat inte allt förlångt hemifrån, typ fem minuter kanske=)

Jo det blir ingen dans på onsdagar då det var för få anmälda,såååå himla tråkigt tycker jag!! Måste försöka hitta något annat och göra. Har ju just nu inte någon motivation till så mycket men det kommer väl sen när man fått medicin och den har börjat verka.

Något som jag ser fram emot det är när Theresia fyller,ska bli kul och åka till dig gumman! Hoppas du har haft det bra i  NY vännen;)

Jaha, nä nu ska jag göra mig i ordning.


Bye Bye