Äntligen helg!!

Ja visst är det skönt med fredag,nästan heligt. Blev så paff förut när jag skulle ringa på mobilen, så säger dom att samtalet kan inte kopplas fram. Gissa om jag blev förvånad!!! hade visst råkat komma upp i mitt saldotak,men tur som var så kunde man ändra så mobilen gick igång igen.....jag ringer nästan aldrig för så mycket så paff blev jag. Så nu alla kära vänner kommer jag ligga lågt med ringandet och sms.andet på ett tag......
Skakanske på bio ikväll med min älskling,men det gick inte så många bra så sent....så vi kanske stannar hemma o myseri soffan. Ska till systeryster o få prova lite linnen...har ju tappat lite i vikt så mina kläder börjar bli förstora=)
Imorn blir det utgång,ska bli jättekul!! det blir mycket folk ute imorgon,hmm undrar vad man ska dricka, vin är ju aldrig fel. Gissar på att det blir en flaska rött eller vitt. Jaja ska vara lite social nu med min älskling.


Ha en trevlig helg alla!!!

Löning

Då var det måndagkväll och dagen har verkligen gått fort,började tidigt idag på jobbet trodde jag skulle somna på cykeln när jag stack iväg....men nu har man tagit sig igenom hela dagen och med en härlig kvällspromenad som avslut. Hade sällskap idag så det var riktigt trevlig.
K sa att det fanns en varg som sprang i krokarna så då blir man ju lite rädd,i alla fall jag.....så visst den skulle nog inte göra något ont men det är läskigt tycker jag.
Var på stan ídag efter jobbet (har ju fått lön), men inte hittade jag något fin. Skulle vilja ha en snygg t-shirt eller något men fann ingen som tilltalade mig. Det är väl så ibland att man bara går och tittar och tittar men hittar inget. Gick nog i varje affär som finns... får spara pengarna till helgen istället=) då blir det utgång med lite jobbarkompisar och systeryster.
Ska väl hoppa in i duschen och pyssla med min sötisar.

God Natt.


Afterwork

Ja då har jag inte skrivit på ett par dagar,men har haft fullt upp.
På torsdagen så tog jag mig ett varmt bad och skaulle ha en lite spakväll....vilket inte blev så. Vi fick besök och då blev det ju lite sent. Så det var inte så mycket att göra. Skulle prova kläder till fredagen och gissa vad. Alla mina kjolar var förstora=) men gissa om jag fick panik!! jag hade ju inget att ta på mig. Tur som var hade jag ett par nya jeans jag inte använt så det fick bli dom.

Sen kom fredagen, en helt vanlig dag på jobbet,förutom att brandlarmet gick. Det var ingen övning heller...men ett falsktlarm var det som gick. Det var rätt skönt med ett avbrott,vi fick ju frisk luft=)
Sen efter jobbet bar det av till bmb med P. Det var jätte trevligt och billig dricka oxå. Vi drack och satt o prata. Sen kom P på att han ville köpa en flaska vin som vi dela på. Gissa om det tog fart efter den!
Vi drog till Harrys sen oxå och dansade,sen åkte vi hem...
Förstår inte att jag mådde så bra som jag gjorde när jag vaknade på lördagen, jag hade blandat så himla mycket, jag drack cider,öl,sprit och vin. En riktigt salig blandning.

Ja det vart inte mycket lugn och ro på,lördagen, vi skulle ner till stan och käka lunch med K:s farmor och farfar. Det var riktigt trevligt,men jag var ju såå trött. Dessutom blev det ett glas vin till maten. Så efter det var jag hur trött som helst ett tag. Vi åkte hem till dom och fikade,sen bar det iväg till K:s bror...vi skulle vara hundvakt på kvällen och köra dem in till stan.
Så sen när vi kom hem kom min syster och hennes kille. De är precis hemkommna från Mexico så det var jätte kul o träffa dem och höra hur de hade haft det.
Så här har dagarna sett ut och idag blir det lugnt och till eftermiddagen så ska jag träffa dansgruppen.
Ska bli kul.
Nu ska jag lägga mig och titta på en film vi hyrde igår,"In To The Wild ´" har inte sett den en så ska bli intressant och se den.

Bye Bye!

Tandvärk!!!

Usch hela nästan j**la dagen har jag haft tandvärk i en av mina visdomständer. Känns som om käken ska trilla av!
Men få vänta ett tag och se om det går över,annars blir det ett besök till tandläkaren.
Hur ska jag summera dagen som varit?
Jag har jobbat, skrivit en himla sms och bara väntat på att få komma hem.  Väntar på min älskling, han och jag ska utoch gå. Det skabli kul och visa honom vart jag brukar gå...han kommer vara såå trött när vi är färdiga=)

Man ska väl passa på o laga lite mat kanske,tänkte göra J:s recept som är pastasås med lax och spenat. Det är så gott, och dessutom nyttigt om man skippar grädden och osten. Så det ska jag göra idag.

Ha det så gott i ruskvädret!

Roligt men jobbigt!

Idag har det varit en rolig dag men gissa om den likaså har varit jobbig....känner mig helt slut och tom i huvudet. Tog mig en långpromenad förut, villket var välbehövligt. Trodde det skulle rensa tankarna lite men icke.
Sen när jag kom hem så började jag och laga mat,städa,diska, dricka te och äta smörgås. Inte ett lätt projekt kan jag säga att göra det samtidigt. Så nu sitter jag här helt färdig och ska ta en dusch. Sen blir det nog sängen.
Jag har något kul att se fram emot på fredag,då ska jag träffa en av mina närmsta älskade vänner P. Love you darling!!! ska bli kul att komma ut. Vi tänkte gå på afterworken på bmb.
Kul att äntligen få sitta och ha en catch up med varandra. Att det inkluderar alkohol gör absolut ingenting.....hehe

Ja ni får ha det så bra där ute!

Puss på er!

Töväder

Då var man ganska nyss hemkommen från jobbet och har precis ätit lite te och smörgås.  Nu har i princip all snö som kom i morse blivit kram snö och det är på väg att töa bort. Vad är det för mening med att det kommer ner när det inte får ligga kvar??
Det blir bara slaskigt och blött. Ska snart ut och gå en sväng.....så vi får väl se hur det ser ut då. men det syns på ett kort att tövädret är på gång.

Tog lite bilder imorse på väg till jobbet så ni får se hur mycket snö det kom inatt.
Nu ska jag ut och gå.

   

Vinter??

Ja då fick jag lite tid över innan jag ska åka till sjukhuset. Usch har ingen lust att gå ut, det har snöat inatt och håller fortfarande på och det ligger väl ca en decimeter snö ute. Dessutom ska jag försöka mig på att cykla,så detta kommer bli intressant. Vi får väl se om jag ser ut som en snöängel när jag kommer fram:p

Sen ska jag vidare till jobbet och jag slutar sent idag,men men bättre det än inget jobb alls. nä får väl ta på mig min outfit för sånt här väder och masa mig bort.

Ska hinna ta lite bilder tänkte jag.

Ha en bra dag!!


Summering av helgen

Jaha nu ska man snart gå och lägga sig,är jätte trött fast jag inte gjort mycket denna helg. På fredagen var jag hemma o bara tog det lungt, men det blev ett till två glas vin. Gissa om jag blev dragen. Fick även prata ut en hel del då......
Lördagen vaknade jag och kämde mig lite bakis faktist,men jag o min käraste gick ut och gick i ca två timmar och handlade lite. Då bestämde jag mig för att jag var sååå trött på min jäkla utväxt i håret så då köpte jag hårfärg och färgade håret. Så nu är det fräscht igen. Sen så kom Madde och Jonas med lilla Melvin och vi åt mat och satt o pratade. Riktigt mysigt var det!!
Tack så mycket för besöket=)
Söndag. Vad kan man säga om en söndag. Tempot idag har varit jätte lungt,jag och S var ute gick i I2skogen. Vi trotsade blåsten och det var verkligen skönt ute. Sen skulle jag o min älskling äta tacos,nu vet jag varför jag inte äter det så ofta. Mår inte så bra av den maten,blir riktigt illamående av det.  Så ingen tacos här på länge.....
Det blev lite vila och mys efter maten,sen tog vi oss ut en sväng till affären. Vi skulle lösa in lite lotter  vi hade vunnit på men så var allt stängt. Då kom jag på att det finns en kiosk vi Cafe Hollywood på Wåxnäs så vi traskade dit. K gick in och kom nog ut lika fort igen. Så det säger en hel del om att det inte var så lyckat...
Kan berätta lite om vad som ska hända imorn. Jag ska till sjukhuset på morgonen och förhoppningsvis få min sista kur med medicin. Ja och min läkare är inte riktigt ense om den saken än.
Men det får visa sig imorn,ska bli skönt och sluta med den och se om jag kan klara mig utan den eller om kroppen redan har blivit beroende av den. Kan ju klara perioden mellan medicineringen och det är ju två månader. Så förhoppningsvis kan det gå ett år iaf.....

Ja nä nu ska ja nog gör mig redo för och hoppa i säng.

Puss på er!!!


Tacos

Ikväll kommer Madde och Jonas med lilla Melvin=) ska bli jätte kul o träffa dom. Nu var det riktigt längesen.
Vi ska äta lite tacos och så har jag gjort en tårta med choklad och apelsin,mums. det blir en mysig kväll att se fram emot.
Nu ska jag göra mig i ordning och börja med maten.

Hej svejs!


Lite dragen:p

Ja just nu sitter jag här vid datorn coh är lite dragen...blev inget glas vin igår såiadg kör jag på dubbelt heheh vem sa att glaset skule vara litet:p

Har såååååå tråkigt just nu vilket kommer säkert märkas i dagens inlägg..kom hemo gick ut och gick en sväng., Ja man vet ju aldrig om man skulle träffa på någon rolig person...... sen kom jag hem och har inte gjort så mycket mera. Pratade med min mormor och hennes man. Han är som en morfar för mig=) riktigt kul o prata med dem för nu va det länge sedan. sen blev det en pling till mamma och pappa oxå. För en gång skull var pappa riktigt pratsugen,kul=)

Så hade jag ut mina tjejer så klart, love them!!! men har mina misstankar om att jag inte riktigt tål Moa ibland. Inte kul!!
Visst låter det som om jag skulle vara ensam hemma? Men icke min kära kille är hemma,dock inte så social...... och jag är jätte sugen på o vara social......... så därför får jag skriva av mig här istället. Tragiskt va??!!

Kanske inte så kul för er o läsa detta svammel,o röksugen är jag oxå. Slutade ju för ca två år sedan,sen började jag feströka efter ett år. Så visst kan jag hålla det, men just nu skulle det vara gott med en cigg o ha suttit o tjatat med lite vänner!

jaja får väl hitta på något annat att göra.


Kvällspromenaden

Ja då har jag varit ute och gått i minusgrader...kan lova att jag är frusen nu. O visst fan är det några idioter som har fotbollsträning ute i den här kylan,de är helt tokiga. Var tvungen att gå förbi o titta på dem,hahaha
Det blir nog att ta mig ett varmt bad och ligga och filosofera lite grann=) blir faktiskt sugen på o ta mig ett glas vin också. men det är ju bara torsdag...hmm ja det tåls att tänka på.

Tog med kameran ut för o ta lite kort,har fått ett favorit ställe på wåxnäs. Pulka kullen kallar jag den. Det är så mysigt där när det är mörkt ochmankan drömmasig bort under stjärnhimlen. Skulle till att ta lite kort där oxå med då tog batterierna slut,typisk...
 Vad kan jag mer säga om idag än att jag saknar de gammla goda tiderna.......fast det var ju inte om idag.  Hmm ja ska lägga mig i badet nu.

Ha det

             




....

just det glömde ju o säga att mitt försök till att gå ner i vikt har redan påbörjats och att 1kg har jag lyckat att gå ner så nu är det bara 9kg kvar, jippie!!

Det var bara det:p

Kan det inte bli helg?

Känner för att det ska vara helg nu!!!

Är så trött o bara vill sova,sova sova..... orkar faktiskt inte skriva så mycket idag. Tänkte säga tack till S idag för promenaden...den var väl behövlig:p

Nu ska jag mysa med min goa älskling och kanske lägga mig snart.

Ha det gott!!


Fullmåne

Kommer ni ihåg att igår jag skrev att min dator på jobbet krånglade en aning....
idag så kraschade den!

Fatta vad typiskt eller,har spenderat en helförmiddag med att gå in på en annan dator o få det fungera,riktigt drygt.
Men det positiva är att allt funkar nu och allt går så mycket fortare=) så imorn blir det till o lägga på ett kol.

Har precis varit ute och gått nu, såg att det nästan var fullmåne ute. Vet inte hur det är med er men jag sover jätte dåligt när det är fullmåne ute. Så där har jag min förklaring till varför jag sov så dåligt till natten till måndagen. Men inatt sover jag nog bra.  Glömde kamran hemma på promenaden så försökte ta med mobilen men det blev inte så bra.
Imorn ska jag hem till S och så ska vi ut och gå en sväng. Ska bli skönt o få prata av sig:p
Gud jag är såå fest sugen nu,har inte varit ute på krogen på länge men funderar starkt på det när löningen kommer,få dansa av sig lite.....

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen ska jag sova.


God Natt


Så var det måndag

Fick verkligen ingen sömn inatt,när jg kom hem igår så vr jag så uppstressad och helt speedad av kaffe så det tog ett bra tag innan jag somnade. Kändes nästan som om jag va full när jag vaknade imorse.
Så trött var jag.

Pallrade mig iväg till jobbet o där vart det inte bättre heller. Min dumma dator hängde sig tre ggr under dagen då var det bara o stänga av och börja logga in på nytt. Tro mig det är inte kul, och på något helt mystiskt sätt så starta han om sig en gång oxå helt bara så där....den kommer nog krascha snart.

Visst är det härligt med måndagar!

O inte blir det något med kursen den här månaden,blir nästa istället. Alla var i stort sett sjuka=(

Nu tillnågot positivt, min kära mamma kommer in snart så ska vi ta oss en promenad runt om i kvarteren.
Fick mitt efterlängtade paket från HM där jag beställ skor och en kjol. Skorna passa men i påsen där kjolen låg så hade dom lagt i fel stl...lite trist. Hoppas det finns någon kvar till mig nu:p

Bilder på skorna kan ni få se iaf...

Ja nu hinner jag inte skriva mera.






Hektisk dag

Ja då var det söndagkväll och dags att snart gå och lägga sig. Idag har jag varit hurtig värre!!

Gick upp vid åtta imorse och började på och göra en köttgryta....många vuxen poäng där. Efter det gjorde jag frukost till mig o K. Sen pysslade jag med disk och städade hos mina tjejer.
Efter det var det bara och göra sig i ordnig och sticka iväg till IKEA med K. Där hittade vi en ny lampa till vardagsrummet och lite annat smått och gott.
Äntligen blir jag av med den hemska 80-tals lampan vi haft,uhh den är riktigt ful! Vågar nog knappt lägga upp en bild på den faktiskt :p
efter att vi kom hem så var det dags att sticka iväg till J och gå hem till T. Där fikade vi och satt o små prata.... riktigt mysigt! Kommer sakna dig vännen tills vi ses nästa gång.
Sen gick jag och J hem,och då var dett bara för mig och åka iväg för en träff med danstjejerna. S hade gjort jätte mycket goda kakor,så där satt vi och mumsade. Det blev lite längre än väntat, så kom hem för inte så länge sen.
Gissa om jag kommer däcka i sängen sen.

Så har min dag sett ut, hur har eran dag varit??

Bäst jag slutar nu och håller min kära sambo sällskap=)

God natt på er alla!!

Ny dag,nya tag

Jaha då har lördagkvällen kommit och dagen har varit jätte bra!! Jag o K har tagit det lungt hela dagen. Vi var ut till Segerstad en sväng och gick i naturreservatet. Trodde inte att det var så fint där ute.
Men dit kommer jag åka igen. Vi vandrade på mysiga stigar, såg rådjur och bara kände oss helt fria.

Vi blev som nyförälskade där i skogen....och hade det inte varit så kallt ute så gud vet vad som hade hänt där ute...hehe

Nä tro inget sånt snusk nu...

Jag hittade en massa roliga saker i skogen, ett tag trodde vi att vi hade hittat en grav. Det stod ett kors en bit ifrån oss så gissa om vi blev nyfikna. Så vi gick dit o tittade, men tur som var det bara ett par grenar som hamnat lite fel...

Efter att vi hade gått ett tag på en stig så hittade jag en liten bäck där hälften var frusen och lite längre bort var det ett hål i isen där man såg vattnet porla under, det såg verkligen sagolikt ut.

Ja detta är mest bli ett babblande inlägg, kanske inte så konstigt. Sitter här och dricker lite vin vid datorn=) Filosoferar om det mesta just nu.
Imorn ska jag träffa J och T, ska bli jätte kul o ta en promenad tillsammans.
Efter det så blir det en träff med mina tjejer i dansgruppen. Ska bli så kul o träffa er!!Var länge sedan nu....

Blir en liten catch up och se på video när vi var på Arvikafestivalen,ska bli riktigt spännande. Tror ingen av oss har sett den än.


          

Ja då ska säga jag tack o hej för mig ikväll!!

     


            

   

Tror att ...

Tror att detta är dagen då jag behöver bara skriva av mig, tredje inlägget idag,inte illa!!

Ena stunden känner jag mig så låg o bara vill skita i allt för att sen känna att allt är helt okej,varför?????

Vill bara sticka iväg med K och glömma allt annat! Varför förmår jag mig inte att säga som det är när någon frågar "hur är det". Jag lägger på mitt leende och säger att allt är bra. Har man någonsin kommit någonstans med detta??!!
Skulle inte tro det! Ska bli så J**la skönt o börja med Kali Sikaran. En filipinskkampsport för er som inte vet.
Få göra något vettigt här i livet. behöver något som muntrar upp.

Något som gjorde mig glad igår var när min kära vän Karin från Malmö ringe igår,gud vad glad jag blev! Att få skratta så med en vän är mycket värt! Kändes som det var länge sen jag skrattade så.....

Längtar tills K kommer hem, han får mig på bra humör (oftast).  Känner för o ta ett glas vin,men då blir allt nog bara värre så bäst och låta bli.

Nej nu lovar jag att det blir inget

Sämre

Nu har kvällen kommit och jag har bara blivit sämre,känns som om jag har åkt på någon sorts magsjuka!! Det skulle väl vara pricken över i:et nu när det är helg!!

Sitter här själv medans k är iväg o firar sin pappa,slapp och följa med. Han insåg nog att jag inte var så kry.....

Men kan inte hjälpa att fundera på varför jag mår så dåligt, ont i magen och mår illa. Kanske vet jag redan svaret men ändå har jag inget att  må dåligt för.

Saknar min vän Elina oxå, måste försöka ringa henne, fick inget svar igår när jag skickade ett mess. Miss you darling!! Vi har sååå mycket att ta igen!

Nu har jag väl tjatat färdigt skulle jag tro,ska gå o lägga mig. Det känns som om jag har feber hela tiden o att jag ska kräkas när som helst. Det var min fredagkväll......... 

God Natt

Går det aldrig över????

Till en början när jag vaknade igår så kände jag mig inte alls bra så la mig igen o gick inte upp förrens strax innan tolv...
kände mig något bättre men inte bra.

Sen kom kvällen o jag kände mig riktigt bra o tänkte imorn ska jag till jobbet, här hemma kan ja ju inte sitta!!´Där fick jag så jag teg, vaknade imorse av världens magont och tjock i halsen.... ska det aldrig gå över??

Är trött på o vara sjuk nu. Så nu står jag inför ett val. Ikväll så ska vi fira min sambos pappa som fyllt år med att gå o spela biljard. Känner verkligen inte för det,trots allt så är ja inte fullt frisk. Annars hade jag ju gått till jobbet.
Då kommer det stora MEN följer jag inte med så blir K sur och grinig! Han tycker att man kan gå ut ändå fast man varit hemma från jobbet.
Men det tycker inte jag,har man varit hemma så har man och då ska man vara hemma och vila!
Vi får väl se hur detta utspelar sig...just nu känns det bara som om jag vill att sommaren ska komma o alla bekymmer blir liksom lättare då.
Vad det än är så blir allt lättare.
Man kanske skulle försöka sig på en BEACH 2009 i år. Det är trots allt 10 kg eller minst 6kg som ska bort tills dess. Å det vet ju alla att det är ju dom där sista kilona som är svåra att få bort.

Nu ska jag lägga mig o titta på någon film och bli lite inspererad......


Sjuk

Trodde jag skulle lyckas att undgå en förkyldning,kaxig värre var jag....men vem var det inte som åkte på den där j-kla förkyldningen ändå.
Envis som jag är så lyckades jag hålla mig kvar på jobbet i mångdags, tisdagen var det vila då vi var lediga. Men onsdagen så klarade jag inte hela dagen och när jag kom på morgonen o hälsa på mina kolleger som jag sitter vid så tyckte jag nog att de flesta var lite nysiga.
Så jag hoppas inte jag har smittat dem. Inte min mening i så fall......
Jag tog mitt förnuft till fånga efter lunch och kände att det är nog dags att åka hem nu.

Så nu sitter jag här och nyser o tårarna bara sprutar då det kittlar i näsan.
Ska bädda ner mig och läsa en bok och självklart dricka massor av vatten,te o äta vitaminer.