Ombyggnation pågår.....

Ja som ni ser gott folk så är det lite ändringar som händer här på bloggen. Jag är inte klar än men eftersom jag inte är så duktig på detta så tar det sin lilla tid. Den här fantastiskt fina bakgrunden och headen kommer ifrån:
http://vintagemadeforyou.blogspot.com/.
Tack så mycket!
Nu ska jag bege mig ut och köpa de sista julklapparna så jag får fortsätta när jag har mer tid.

Kram!


Jag höll på attt glömma!

Ja de här julkorten ska ju skickas imorn så nu har jag suttit och skrivit ett par stycken=) Men det blir även julkort via sms i år. Lite blandad alltså.

Idag har det inte hänt så mycket....går och väntar på min ledighet. Den börjar på FREDAG!
Ska bli underbart skönt,ska inhandla de sista julklapparna och sedan försöka träna lite. Vill ta bort stygnen på handleden nu. Tyvärr är det en hel vacka kvar=( men men jag får försöka ta det lite lungt. Men med det betyder det att kilona smyger sig på. Så sen är det hårdträning som gäller.
Det påminner mig om att jag måste kolla öppetiderna för jul och nyår på gymmet,bästa vore ju och kunna träna lite på julafton för att orka med hela dagen med mat och så....


Nä nu blir det duschen och sedan krypa upp i soffan med min älskling♥



Städa i garderoben

Det är precis vad jag ska göra ikväll,dra ut alla kläder och rensa lite,kanske går det att få lite mer ordning också. I min garderob har det varit kaos nu ett tag och det är verkligen dags att ändra på det. Men hur fint jag än gör brukar det inte hålla mer än en vecka....någon som känner igen sig?

Så här ser det ut nu=(

 



Så nu är det dags att ta mig ifrån datorn och göra något åt saken.
För sen är det de desperata hemmafruarna och det gott folk kan man inte missa!

So long!


Nu är det jul här i vårt hus......

Tänk att det har gått så fort! Nu är det snar jul igen=) Imorgon är det tredje advent och snart ska alla klappar vara inhandlade. Jul godiset är nu färdigt,det har jag och mina kära vänner pysslat med idag. Det blev pepparkakshjärtan med kristyr,ischoklad,knäck,tryffel,marsipanfigurer och så målade vi lite ljuslyktor och skålar. Inte får vi heller glömma apelsinerna med kryddnejlikor och röda band till=D Riktigt roligt var det att umgås och få greja lite.
 
I onsdags så operera jag min hand igen och plockade ut min platta i underarmen och kan ni gissa VAD?! Jag fick se min handled röra sig som den ska samtidigt som kirurgen säger att jag har mer rörelseförmåga nu och att det bara är att börja träna upp detta=)Tänk vad glad jag blev!
Men jag hade fuktansvärt ont efter operationen,mer än sist. Så de fick ge mig morfin och andra värktabletter så att det släppte till slut. Nu sitter jag här och känner att det går riktigt bra ändå och skriva med handen om än att det är ömt efter allt grejande idag...Men det är bra att röra på handen nu.

På måndag ska jag tillbaka till jobbet och det ska bli riktigt skönt! Blir så rastlös av att vara hemma,speciellt nu när man inte kan göra alltför mycket hemma heller.

Det är ju ganska så länge sedan som jag skrev och det har ju hänt lite på inredningsfronten här hemma så tänkte jag skulle uppdatera er med lite bilder också. Har fått det julfint här i hemmet och har nyttjat mitt presentkort på Boulevard som jag fick i födelsedagspresent . Det blev riktigt fina grejer som jag har längtat efter att få köpa;)
Var även in på Noll54 för någon vecka sen och köpte mig en jätte fin kruka och ett riktigt fint fat som jag blev så nöjd över.





Julpyssel från idag och när jag och Kim gjorde pepparkakshus=)

 
 

Ljuslyktor jag fyndat för 10kr
 

Min nya glasklocka med fat inhandlat på boulevard,kottar som jag målat vita och lite spansk mossa till.
 

Jättefin ljuskrona som jag har kryddnejlikor i botten och ett blockljus för lite juldoft. Hög mysfaktor!
 

Min nya kruka som jag inhandlat och gjort en julig plantering i med värmeljushållare i glas.
 

och till sist mitt nya fat som är så fint!