Måste komma i form till bröllopet

Ja nu får det verkligen vara nog med allt godis ätande och fika mm.... det har verkligen blivit för mycket de senaste veckorna och alldeles för lite med motion.

Måste ju komma i form till bröllopet och det kommer inte gratis. Jag har ju extrem svårt att gå ner i vikt men väldigt lätt för att gå upp.

Nu så när min medcin börjat verka så känns det även på kroppen. Är jag sjuk så kan jag äta i princip vad jag vill för kroppen tar inte upp alls mycket av maten,men nu så har det börja och sätta sig.

Så varför inte börjar föra lite anteckningar i min blogg för då måste jag ju prestera nått varje dag=) Vad tycker ni som läsare? Skulle det vara intressant att läsa om detta? Idag har jag hitills gjort lite styrke övningar...och en promenad står på schemat.

Nu ska jag iaf gör mig klar för dagen då min och kims SEMESTER börjar! Vi har en vecka ihop på hela sommaren och den ska vi passa på att njuta av. Ska bli så härligt att bara få rå om varandra i ett par dagar!

Så kommer inte ha tillgång till dator dom närmaste dagarna så en uppdatering kommer till slutet på nästa vecka med en massa bilder=)


Ha en underbar vecka!

//Annelie




Då så....

Nu har jag plockat undan alla råttgrejer,kim hjälpte mig igår att göra rent allt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dem. De får nästan inte plats i förrådet och inte vill jag göra mig av med det än. Så vi får se vart det hamnar.

Det är så tomt i köket,och vanan när man går in där är ju att först titta till buren om man skymtar någon som tittar fram. Men det står ju inget där=(
Så vet jag även att första tiden så kan man "höra" saker som låter som om de skulle vara kvar. Gjorde det sist jag blev av med mina godingar. Men det ger sig ju ganska fort. Men märkligt att hjärnan kan lura en så......

Det ser att bli ganska skapligt väder idag med,skulle verkligen behövas. Just nu har jag tvättat lite inför veckan som kommer.
Vi ska åka till stugan imorn fredag, och vara borta ett par dagar. Det kära vänner är verkligen behövligt!

Att jag och kim kommer hem i från och får lite tid till enbart oss själva. Sista tiden har varit lite påfrestande och ett miljöbyte brukar göra susen. Komma bort från vardagen och alla måsten....
Så det passar perfekt.

Ikväll blir det att handla också inför dessa dagar. Tänkte även packa så det är klart.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och vrida på timern i värmerummet. Efter det blir det att göra mig i ordning för dagen.

/Annelie

Saknaden blir stor.....

Att ta farväl av dig var nog svårare än jag trodde.....rutinerna som ibland kunde kännas jobbiga är något jag skulle kunna byta till mig mot att få ha dig kvar ett tag till.

Till alla er som inte tror att råttor räknas som husdjur har väldigt fel, de blir som vilket husdjur som helst. De är en i familjen och precis lika älskade. De är bland de mest personliga djur man kan tänka sig att ha.

Idag ska min älskade Moa få somna in.



















Idag får du träffa Ella och Cindy igen.





Tjejkväll med pizza och film

Idag så har det inte det hänt så mycket,kom äntligen iväg till vårdcentralen och
 tog lite prover. det var egentligen lite sent...men men då har jag gjort det iaf=)

Annars har dagen bestått av att läsa i min bok och så har jag naturligtvis solat,så himla skönt att bara sitta i solen. Den är så efterlängtad! Vill hinna bli lite brun innan det första bröllopet går av stapeln. Det bli tre st bröllop i sommar. En för varje månad,så det är lika med tre möhippor=D

Kommer bli bäst på det här med bröllop,och mycket tips kommer man få till det egna bröllopet. Jätte bra för just nu så ligger det lite stilla. Ska väl kolla upp lite priser på tårtor och bröllopsbuketten....och även få lite förslag på vad man kan ha för blommor i. Har ju tänkt att det ska vara ett genomgående tema med blommorna i buketten som det är i dukningen. Nu har jag ju redan nästan bestämt vad jag vill ha för blommor,men kul att få lite ideer.

Det blir ju ett vårbröllop så vill ha fräscha färger...så det är ju nästan halvt bestämt vad det blir för nåt. Men väntar lite med att offentligöra det.

Snart så ska vi kolla på lokalen också,så jag hoppas att den blir bra!

Jo har ju köpt en jättefin klänning som jag ska ha till bröllpen. Ska bara hitta skor och en väska=)

så nu sitter jag hemma hos Karin och vi ska äta pizza och snart sätta på någon film. Riktigt mysigt!

Ha en underbar kväll!

//Annelie


Kaffe,tvätt,sol och underbar promenad!

Idag har jag hitills tvättat tidigt imorse,trodde jag skulle dö när klockan ringde halv sju. Men upp kom jag och ner direkt till tvättstugan....sedan emellan tog jag mig en promenad=) Så underbart väder idag, riktigt varmt!
Har precis ätit lunch och ska väl snart sätta mig på balkongen och dricka lite kaffe.

Ikväll är det ju tevekvällen, så det ser jag fram emot. Men annars är dagen ganska oplanerad. Ska till Örebro på torsdag till min sjukgymnast och se vad han säger. Men den här gången tar jag bussen dit=) Så det ska bli kul och se hur jag klarar mig alldelses själv,haha! Jag har ju verkligen noll koll på saker och ting och inte minst är mitt lokalsinne jätte dåligt!
Men tänkte att jag skulle ta mig en tur i örebro efter besöket hos sjukgymnasten. Så vi får se om jag hittar tillbaka till centralen sen;)

Så jag måste hämta ut biljetterna idag eller imorn. Kanske kan det bli en cykeltur in till stan?

Har köpt en pall på ikea som jag tänkt måla vit,men har inte tillräckligt med färg hemma så det är drygt, och en större pensel skulle jag även behöva. Så jag får nog vänta tills nästa bidrag kommer=) Men det är verkligen kul att pyssal här hemma. Måste göra något,annars klättrar jag på väggarna.....

Men men hoppas ni alla har en underbar dag?!

Massa kramar


Helgen som var....

skulle ha spenderats i stugan. Men så blev inte fallet av det dåliga vädret. Så fredags kvällen blev det mys i soffan med film och en STOR godispåse=)
Lördagen startade ganska lugnt med tanke på regnet. Det blev en cykeltur och lite handling. Sedan så bakade jag och hjärtat en jätte god kladdkaka som vi skulle bjuda när Kims pappa och tjej kom förbi på eftermiddagskaffe=)

Det var jättetrevligt och till råga på allt så började ju solen och lysa. Varmt blev det också,man fick ju liksom en chock när man kom ut. Så det fick bli ett glas nere på stan med en kompis,riktigt gött var det!

Sedan bar det av till ett par andra bekanta på fest. Så lördags kvällen blev positivt oväntad. Jag drack inget på festen för hade fått så ont i magen av all fet mat och fika så vatten passade bra.

Söndagen var ganska slapp då det regnade igen=( men det fick bli en film som vi hyrde på fredagen. En riktig rysare som jag egentligen INTE borde ha sett. För gissa om jag hade svårt att sova inatt,trodde det skulle stå någon med en hemsk mask i varje hörn.....så tur som var så gick jag ut och gick med Sandra mitt i filmen så jag fick ett litet break. Då var inte filmen fullt lika hemsk att titta på.

Annars hände inte så mycket....så idag ska jag väl ut och röra på mig då jag inte känt så mycket i halsen=)

Ska ta prover på vårdcentralen idag så det får jag inte glömma!

Nu blir det att städa och sedan ut på en promenad.


//Annelie


Mysdag med hjärtat!

Idag är Kim ledig,som även de flesta andra....men vad mysigt. Det är verkligen jätte trist väder ute så vet inte riktigt vad man ska hitta på. Men något ska det bli.

Igår så vart det en roadtripp med tjejerna till IKEA för att äta lite och då var det framför allt glass som stod högst upp på listan,men jag undvek det:D Efer det bar det av mot Karins och Davids framtid.....

Sen åkte vi hemåt och då blev det film och mys i soffan. Såg på Shutter Island,men måste säga att den var sådär.

Känner inte rikigt för att skriva så där av detta tråkiga inlägg.

Insperationen kommer kanske imorgon??
Nu blir det att göra sig i ordning.

//Annelie

Skärpning!

Ja nu har det varit lite dåligt med inlägg......så det får jag se till att skärpa mig med=)

Sedan sist så har det inte hänt så förfärligt mycket, igår gjordes det ett besök till IKEA och jag hittade ett par jätte fina gardiner till sovrumet. Så nu börjar det sakta men säkert ta form till hur jag vill ha det i resten av lägenheten=)
Efter IKEA så fick det bli Bergvik och där shoppade jag två baslinnen och en snygg randigtröja....

Men nu kom jag ju på att det har visst hänt lite grann=) Jag och Kim var och fikade på stan i måndags,hur mysigt som helst! Vi satt och diskuterade bröllopet och hur vi vill ha det och lite sånt...
Då vi har haft problem att hitta en bra lokal som ligger centralt till bröllopet så har vi gått tillbaka till min ursprungsplan. Så nu är både kyrka och lokal bokade. Känns jätte skönt,för det var jag verkligen stressad över att vi skulle ha bokat försent osv...
Men nu är Alsters kyrka bokad och Forshagas hembygdsgård.
Gästlistan är ju ganska stor till bröllopet, ca 75st så det krävs ju en stor lokal. Vi hade hittat en jätte fin på Tälleruds hembygdsgård,men tyvärr så tog dom bara 50-60 personer. Den ligger ju nära till kyrkan,men men detta blir kanon bra!

Från första början så hade jag hittat forshagas hembygdsgård på nätet och då visste jag precis hur jag ville ha miljön runt i kring festen. Men eftersom det inte finns några bra lokaler med fin miljö utanför, i karlstad så känns det naturligt att ha festen där.

Så nu kan man börja bocka av lite mer på listan. Känns oerhört bra och vara ute i god tid,vill ju att detta ska vara så välplanerat som möjligt.
Det jag kan stryka på listan hitills är:

• Kyrka
• Fest lokal
• Datum
• Ringar
• Frisör (mamma så klart;D)


Nu har vi inte beställt ringarna än,men för ni som inte vet så ska vi ju byta förlovningsringar innan bröllopet. Så vi har väl mer eller mindre bestämt när vi ska göra det. Det blir detta året=)

Ja så lite har det alltså hänt.

Idag blir det att umgås med lite vänner,vädret ser dock inte ut att bli så bra så ingen solning idag=( Annars ska jag nog filura på Bröllopstårta och ta reda på lite priser och kolla på bagerier.

Nu önskar jag er en fin dag!

//Blivande fru Wallin ;D






Stort beroende....

Har kommit fram till att jag är i stort beroende av datorn....som ni märkt så har jag inte gjort några inlägg på ett tag. Allt beroende av att dator gick sönder och har varit på lagning.
Men gud så handikappad jag har känt mig, att inte kunna kolla upp vad man vill när man vill. Få slå upp telefonkatalogen var ju inte direkt igår,det gör jag ju jämt via datorn. Så det har varit nyttigt att ha några datafria dagar. Så nu märker man att det är både på gott och ont att ha dator hemma.

De dagar som har gått har bestått i några besök på sjukhuset,vetrinären,marie som fyllt 25år, fest och nu sitter jag här och är ganska pigg men lite bakis;)

Har då varit hos min arbetsterapeft och ska nu träna handen så mycket som möjligt,så än är inte hoppet ute där.
Var också till sjukhuset och fick min spruta,jag hade då förbedövat med embla. Men det hjälpte inte då medlet gör riktigt ont. Men men, mamma var med och fick se hur det gick till och hon kanske skulle klara av att hjälpa mig med detta. Så nu återstår det att se hur det blir med nästa spruta. Fick en övningsspruta som jag kan sitta och "trycka av" för att komma över det läskiga med att trycka ner sprutan. Hoppas det funkar nu!

Marie fyllde 25 år igår så jag säger ett stort GRATTIS till dig vännen,och kvällen var jätte rolig! Kul att det var så mycket folk ute igår. OCH musiken var ju jätte bra! Så det blir nog fler sånna kvällar=)


Idag så kanske kim ska ut med sina polare och jag kanske ska på tjejkväll hos karin. Vi hade först tänkt att ta denna kvällen för oss själva och försöka att slappna av lite (gäller mig) och bara njuta av varandra utan dator och tv. För är det något jag behöver så är det att varva ner och vara mer närvarande i själva stunden.  För det är mycket som snurrar i huvudet. En stor del är nog att jag vill ha hus och barn. Men det man inte kan få vill man ju så gärna ha,så det är säkert därför.
Missförstå mig inte nu,för vi kan skaffa hus,men har inte hittat något som är bra, och barn det kan vi skaffa men inte så lätt. Då min medicin hindrar oss och även ekonomin så är det ju självklart att det inte går just nu.

Men jag är allt riktigt sugen på en liten knodd,så vem vet vad som händer på bröllopsnatten;)

Som ni läste tidigare så har Moa varit hos vetrinären och än så länge är det goda besked om knölen. Den har ju växt sig riktigt stor men har stannat av nu. Så växer den inte mer så är det ingen fara. Det var också en juvertumör men den satt utvändigt,skönt. Hur stor är sannorligheten att mina bägge små fick,får en juvertumör??!
Ella fick ju en som inte var så godartad.....skumt det där. Moa fick även en dunderkur med antibiotika för att bli av med sin snuva och det är hon inte glad över. ick även någon bra gele som jag smörjer varje kväll som ska lindra klådan på svansen. 
Så detta känns jätte skönt.

Nu blir det att lägga sig i soffan och vila lite.

Ha en underbar helg!



GRATTIS MARIE!!!!!!!





En liten rad....

Ja då var det dags igen. Helgen som varit har varit kanon fast jag har saknat min älskling! Söndagen spenderades först i Alster på vårmarknaden med mamsen,och där efter tog vi oss en tripp till en jättefin inredningsaffär som ligger i gamla stationshuset i alster.

SHIT vilka fina saker de hade där. Riktigt mycket smått och gott....skulle kunna köpa det mesta där.

Nu ringde min syster och ville ta en promenad så lämnar detta nu och fortsätter senare eller imorn;)


//Annelie

Lustig afton gör olustig morgon....

Igår var det ju som sagt Valborgsfirande och det blev årets första grillning och en massa mat! Ojoj vad vi åt,det var en jättegod potatissallad,grekissallad,halloumi, bröd,äppelpaj och mycket mer.

Efter det så blev det lite mer dricka=) Bacardi breezer hade kommit med tre nya smaker,så dom hade jag inhandlat och vin fick det bli efter.
Men idag känns det....

Så nu sitter jag och funderar på om det ska bli en promenad bort till Karin och hämta bilen eller om det får bli cykeln?
Oavsett så dröjer det ett par timmar då jag inte helst vill köra bil dagen efter. Medans jag väntar på att vara körduglig så tänkte jag nog ta ett varmt bad och koppla av och läsa en bok. Kanske kan det bli lite glass med varm chokladsås;)?

Måste ta tag i disken här hemma och röja upp lite,Kim håller ju på med hammarö tre dagars och då är det ju jag som står för allt här hemma. Men han kom förbi en snabbis igår hos karin och det var mysigt. Jag saknar honom så fort jag vet att jag inte får träffa honom som "normalt" och då är det underbart att bara få ses en liten stund.

Nä nu känner jag nog att det är dags att gå ifrån datorn....för snurrig är jag fortfarande=/

Trevlig första maj!

Kram Annelie