En fin höst dag

Sitter och tittar ut genom fönstret och det har och är sannerligen en riktig härlig höstdag utanför mitt fönster! Jag blir så glad av det här vädret och så här har det varit nu i några dagar.
Igår var jag till sjukhuset och fick medicin,trot eller ej men jag mår redan mycket bättre! Nu börjar det äntligen vända och jag kan vara på bra humör.

Det är lite som en pånyfödelse varje gång man har varit jätte sjuk och det sedan vänder och blir bättre.
För varje gång så inser man vilken tur man har att man har så fina människor runt om sig som finns där och stöttar en genom det svåra. Vill passa på att säga tack till min underbara sambo som alltid vet vad han ska säga eller göra för att få mig glad under de dagar det är som värst. Det är en stor lättnad för oss bägge två när jag börjar må bättre.
Så det är inte bara jag som lider när jag blir sjuk,utan det är vi bägge två som får stå ut med mycket. Det är bara en grej av allt som göra oss starka tillsammans. Antingen växer man ju isär eller ihop. Jag och kim har verkligen växt tillsammans och allt vi gått igenom har gjort oss sammansvetsade både i motgångar och i framgångar.

Men nu lämnar jag denna perioden bakom mig och blickar framåt igen och med detta så funderar jag starkt på att sätta på mig lite smink och ta mig ut en liten sväng. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och det ska bli jätte skönt! Så det är väl på tiden att känna efter lite mer hur det känns att röra på sig och inte bara vara i lägenheten.


Idag fyller min kära syster år så stort GRATTIS till dig idag!!!

I måndags kom min kära mamma på besök och piggade upp mig med lite höstblommor som hon tyckte att vi skulle plantera och sätta ut på balkongen. Vad skulle jag göra utan mamma=) Så här fint blev detta.

   

Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut lite.

Ha det så gott!







Passa på

Glömde ju att visa en jätte fin stormlykta jag shoppade här på nätet=) Längtar tills jag får hem den! För ett tag sen var jag till en jätte fin och rikig mysig inredningsbutik som heter Hem T Gårn. Där hittade jag jätte fina ljusstakar och en massa annat. Om jag finge så skulle jag ha tagit med mig hela butiken hem=D tänkte visa länken om ni är nyfikna. Hon har dessvärre ingen webbshop,men ett besök dit är verkligen värt bilåkningen! Man får göra det till en liten utflykt.
http://hemtgarn.blogspot.com/


Lyktan är inte köpt på "Hem T gårn"


Ingen lust....

Oj nu var det jätte länge sedan jag skrev! Dags för förändringar kanske=)

Har inte så stor lust att blogga när man kommer hem från jobbet där man redan har suttit 8 timmar vid en dator och än mindre att prata i telefon;)
Nu har jag ju varit och är jätte sjuk så har inte funnit så stor insperation till att skriva med risk att det kan bli lite för deppigt.
Sitter mest och väntar på att det ska bli en ny dag och kanske borde jag ringa rådgivningen och be ge mig till akuten,men som vi alla vet händer det ändå inget på helgerna inom sjukvården. Så just nu försöker jag bara stå ut och inväntar måndagen.
Då ska jag inte ge mig förr än jag fått medicin.

Annars har det inte hänt så mycket,jag har mest fokuserat på att vara hemma och vila mellan jobbet. Viktigast är ju att orka ta sig dit. Men det tog stopp nu i torsdags,natten till idag kom ju febern så jag lär knappast vara bättre till början av veckan.

Jo en rolig nyhet har jag att berätta,jag och kim har börjat att dansa salsa=) Det är jätte roligt och hur svårt som helst!En rikig utmaning med andra ord. Det gillar vi! Så nu blir det och öva på det när man har lite energi över.
Nu ska jag inte tråka ut er så mycket längre till,utan jag återkommer när jag blir lite bättre.

Ha en fin helg allihopa!