5 årsdag!!!!

Ja tänk att det har gått så fort! Idag har jag och min älskling firat 5 år=D Egentligen är årsdaen imorn men vi passade på att fira den då det går att hitta på lite mer saker en lördag..... vi började dagen men en lång sovmorgon som efterföljdes av en riktigt god frukost på Kaviar på kasernhöjden. Efter det var det dags att be ge sig in till stan där vi hade beställt kurbad för två hos suzie picant. När vi kom dit fick vi sätta oss ned och invänta tills dom gjort det iordning.
Det var såå mysigt när vi fick komma in,tända ljus och massa bubbelskum. Där fanns så man kunde göra ansiktsmask, peeling till kroppen och ansikts/bodylotion. Det kändes så lyxigt!
Vi hade med oss skumpa som vi drack och skålade för våra fem år och bytte ringar=D  Det har verkligen varit toppen. Efter det så gick vi en runda ute på sandgrundsudden och tog en fika/mat på Coffe House By George.
Sedan har vi avslutat kvällen här hemma med mys i soffan med bra film.

Det kan inte bli bättre!

Hoppas ni alla har haft en superbra lördag,nu ska jag faktiskt snart krypa till kojs. Imorn är det ut och springa som står på schemat.

Lite bilder på vad vi gjort idag.....


 
 


Önskar er alla en bra helg=)


Skulle väl passa på

att skriva ett inlägg nu när jag ändå tittar in=D

Det blir inte så mycket nu när jag jobbar,man är rätt trött på datorer och att prata i telefon....för det är ju det jag göra på jobbet.

Helgen som var nu hade jag och älsklingen det riktigt mysigt uppe i stugan.... Vi kom även underfund med saker och ting och det blev riktigt bra=) Så det var skönt att åka bort lite. Miljöombyte skadar aldrig.

Lördagen regnade det hela dagen så det blev besök lite här och där i värmlands skogar. Ni kan aldrig gissa vad jag hittade där,den mest mysigaste intreiörbutiken hitills! Det fanns så mycket finna saker att köpa och billigt var det med.

Här är länken till butiken:
http://www.hemtgarn.se/

och lite bilder.....

 

 

Jag rekomenderar verkligen om man är uppe i krokarna att ta sig en sväng dit, det är synd att de bara har sommaröppet och enbart på lördagar 11-16.

Vi hittade till en rad andra loppisar/antikvitetsbodar...riktigt roligt var det.
Vi åkte äventillnågot som heter Skillingsfors och käkade våfflor med grädda och sylt,mums! Meningen var att vi skulle in på en liten gårdsbutik,men det stod en stor traktor i vägen så vi kom inte in....så det struntade vi i.

Nu är det väl dags att gå och lägga sig, blev lite försent igår..... men jag ska försöka blogga lite oftare;)


Ha det så gott i sommar!

Vad hände????!!!

Satt precis och läste din blogg,min kära vän. Plötsligt förstod jag inte vad som hade hänt. Allt ser annorlunda ut, inget är sig likt,inte ens alla vänskaps relationer finns kvar. Jag har alltid sett tillbaka och känt att det var verkligen riktigt goda tider,men vad har man framför sig? Då menar jag inte min framtid med hjärtat. Utan med alla vänner....När var det senast jag hittade på något riktigt roligt och åkte bort,bara jag och mina vänner.

Usch så trist det kändes,att jag nu förstod att jag har dragit mig undan och blivit TRÅKIG!
Det är ju inte jag,förr så hängde man på vad det än var,hur trött man än skulle bli och hur utskälld man än kunde bli av sina föräldrar. Men det var verkligen värt det för att få spendera tid med sina vänner.

Är inte riktigt nöjd med hur det har blivit,den tysta försynta annelie som de flesta ser idag är absolut inte den jag var. Det är kanske på både gott och ont,men det är så jag känner att jag är när jag är med mina vänner. Men hallå,varför är jag inte mig själv??? Eller har jag helt enklet vuxit upp ocvh blivit 40 år gammal?!

Nä detta var inet vad jag hade tänkt mig från början när jag skulle göra detta inlägget...så nu får jag väl rycka upp mig lite och ta mig i kragen.

Ska åka ut till mina föräldrars hus och sola och bara ha en dag för mig själv. Tänkte faktiskt ta det lugnt hela dagen och kvällen. Men vi får se hur det blir med det. Det är många som ska ut och festa och det är väldigt lockande att följa med. Men kroppen behöver vila sig,så vi får se vad som blir.


Nu önskar jag er en riktigt härlig helg!


En tidig morgon

Jaha mina kära vänner,det märks att man har börjat jobba igen. För det här med att sitta vid datorn när jobbet är slut...är inte lockande.
Men guuuud vad härligt det är att jobba igen! Så skönt med rutiner och att äntligen vara trött på kvällarna. Det är något jag har saknat.
Men min mage tycker inte om den här omställningen,ser ut som en ballong varje dag,men jag hoppas det blir bättre så att det inte är medicinen som påverkar. Har fått dubbel dos nu tre ggr och det kan ju ifs vara en biverkning....som sagt listan är ganska lång vad det gäller det.
Sak samma,det är ganska tidig morgon och jag sitter och äter frukost innan jag ska till jobbet. Ser att klockan tickar iväg så det är väl snart dags att göra det sista och snart cykla iväg.

Det är inte så mycket som händer just nu och det är faktiskt ganska skönt,helgen som kommer ska bli lugn. Ingen alkohol för min del,känner att det blivit lite för mycket av det dom senaste helgerna....
Men kul har jag haft=D

Ikväll blir det mys hemma hos johanna med kvällsfika,riktigt kul och få se hur dom har det i nya lyan. Så vi får se om det kan bli en update imorgon?


Ha nu en riktigt bra dag!