Helgen

Helgen var verkligen så lugn och skön,tog mitt pick o pack och stack till stugan med min älskling. Det var så skönt att få bara vara och greja i trädgården och känna lugn och ro.

Tog en sväng in till arvikamarten när vi var där men det är ju alltid samma saker så det tog oss en timme att gå igenom allt. Självklart köpte vi oss en munk också=) det är nästan ett måste när man ska på marknad. Sen bar det iväg till stugan igen. När vi kom dit så tände vi en brasa och bara låg och myste med tidningar och godis. Kan det bli bättre?

Sen blev det söndag och riktigt fint väder så vi var ut hela dan innan det var dags att åka hem.

Så helgen gick verkligen fort,men det är ju alltid så när man har som roligast så måste man hem.

Var hos mina föräldrar igår med min syster o vi var ute o gick sen käkade vi våfflor,det var riktigt mumsigt.
När jag kom hem på kvällen så berättade jag det för min älskling, då ville han ha våfflor idag , men jag tyckte att pankakor var bättre.Man vill inte äta våfflor två dar i rad....så det blir o stå vid spisen o göra det när han kommer hem. Man är allt bra snäll ibland=)

Lycklig

Den känslan som jag har då jag såg dig går inte att beskriva,det kändes som om allt blev glasklart. Att det faktiskt går, att man gör vad som helst,att livet kunde se helt annorlunda ut.

Visst är det konstigt,att träffa den människa och känna att det är du och jag. Det trodde jag nog aldrig skulle kunna hända och minst av allt känna så här. Att det går att skapa något tillsammans. Lyckligats är jag med dig!

Det jag vill skapa med dig är allt det som jag drömt om, att skaffa hus, familj ect men mest av allt är att få se dig lycklig.

Min lyckligaste stund blir då jag får mig ett fast jobb,då kan drömmen börja att ta form.

Kan knappt vänta tills dess, men det jag längtar efter nu är att få besked om att jag inte behöver få min medicin så länge till. Visst mår jag bra av den men att behöva planera pga  den så känns det bara jobbigt. 
De sa till mig att tre gånger ska du få den,vad är jag uppe i nu min sjätte gång är gjord  och fler återstår. Usch jag blir såå less på allt det. Min hälsa har alltid gått först men snälla jag känner min kropp och det är dags nu att trappa ner!

Har jag inte haft rätt förut?



Jaha då ...

Jaha då var det måndag igen. Idag har ja verkligen varit hurtig. Varit hos ams och fixat på banken så jag oxå kan betala mina räkningar på nätet...kan vara bra och kunna det om Kim skulle vara borta.

Sedan träffade jag min pappa o gick på stan med han en stund o köpte present till systeryster. Hon fyller år idag så sen ikväll blir det tårta=) *mums* aldrig fel med det;)

Nu ska ja nog vila en liten stund och läsa min ny inskaffade bok med Patrica Cornwell. Hon är så jäkla bra,alla som gillar kriminalare och böcker man får tänka till en extra gång så är hon pricken över I:et! Rovdjuet var riktigt bra så nu blir det Elden öga. Den verkar riktigt spännade.

Hmm just det ja vill passa på o tacka alla som ställde upp förra helgen på lördagen för o vara mer exakt!!! Ni som var med förstår säkert.