Äntligen fredag!!

Ja även om jag inte jobbar så är det altid lika skönt med fredag... sitter o väntar på att ja o kim ska på bio,undra vad som finns att se?
Får nog kolla det innan.
Har inte så mycket att säga idag,mer än att ja ska ta ut mina underbara små busfrön.

Räkningar

Usch vad jag inte tycker om när den dagen kommer, man får alltid lika mycket ångest att man inte jobbat tillräckligt mycket, det är ju inte direkt så att jobben regnar ner heller. jaja det är bara o betala o fortsätta att le.

Jag längtar så till den dagen kommer då man har ett jobb och slipper känna så dåligt samvete till sambon då man sitter där och känner,hur ska jag klara mig den här månaden? tänk om det dycker upp någon oväntad utgift,då är det kört.
Usch det går verkligen som i ett hamster hjul. Det var en månad denna sommar som var såå bra man fick lön och kände att man hade mer än nog och kunde spara undan lite. Tänk om det kunde få vara så. Då skulle så mycket annat lösa sig av sig självt.

Men jag vägrar låtas rycka med i de negativa banorna som det blev sist jag var arbetslös. Jag kommer att få ett jobb som jag kommer vara nöjd med och känna att allt är bra här i livet. För visst är det så börjar pengarna rulla in så är nästan alla bekymmer borta. Sjukt va!!!


Tänk om samhället bara kunde fungera så som att man är garanterad ett jobb när man går ut skolan. Tänk vad mycket det skulle lösa. Både för regeringen och för svenska folket.

Nä nu är det dags att gå o lägga sig och vakna o ta mig igenom nästa dag. O hoppas att det kanske dycker upp en jobbchans=).

God Natt på er allesammans!!

Hemsida

Ja då jag inte har så mycket att göra just nu så har man ju varit inne o surfat lite...hitta en sida där man kan göra en gratis hemsida=)
tyckte det lät kul så nu ska jag försöka fixa en sån.

just nu har jag egentligen ingen användning av det,men kan vara kul o kunna sitta o greja lite.