Midsommarhelg

Då var snart helgen över och tiden den går med rasande fart mot vardagen igen. Helgen har varit bra och midsommar var suverän! Partade loss ordentligt och det kändes dagen efter;) Men kul hade vi!
Midsommar spenderades hos goda vänner ute i väse...med lerduveskytte (som jag inte var med på) och god mat, det var en bra start på kvällen.

Annars har det varit ganska lugnt och idag så hade jag och kim frukost ute på skutberget,såå mysigt! Så det blir till att gå ut igen i det fina vädret.

Ska skriva lite mer i nästa inlägg. För solen kallar=)



Ha det gott!

/Annelie


Sommar och sol

Det känns som om sommaren har kommit,även om det är lite kallt fortfarande=( Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag har tagit det väldigt lugnt och njuter av min sista ledighet. Nu närmar det sig med stormsteg och på måndag kl 8 så är jag inte hemma utan på jobbet=)
Vilken skön känsla det är att nu så kommer man att få saker att göra,börjar röra på sig mer och den socialabiten kommer att bli helt tillfredsställld.
Så nu mina vänner kommer jag förmodligen att bli mer mig själv igen...åhh längtar så!

Men först så ska jag planera lite inför helgen då jag ska ha grillfest för att jag har fyllt år. Ska bli jätte kul att alla kan samlas än en gång men tyvärr så kommer jag sakna dig Theresia.
Jag och kim var ner i måndags och gjorde i ordning det värsta så som klippa gräset och röja invändigt,så tänkte jag skulle ner och fixa antingen idag eller imorn med lite inredning oxå=)

Apprå på inredning,jag är så fruktansvärt sugen att köpa lite nya saker till hemmet, efter som det nu är så tomt i köket vill jag verkligen hitta en gammal köpmansdisk. Vet precis hur den ska se ut och det är så svårt att hitta!
Men den som vänta på något gott....



Ungefär så här ska den se ut.
Bilden är tagen från den här bloggen:
http://stationshusetanno1913.blogspot.com/2009/09/kom-med-in-pa-lusthuset.html


Men som sagt det är bara att kika runt i alla secondhandbutiker så kanske den en dag dyker upp=)

Funderar på att ta mig en cykeltur till ett av ställena....kim är hemma och är sjuk så han vill nog ändå ha lite lugn och ro.

Ja kanske inte ett så intressant inlägg men ni får nöja er så länge=)

//Annelie

Vilken härlig dag!

Dagen igår var jätte bra,fick mycket fina presenter och roligta att så många ändå kunde komma=)

Idag har jag varit på stan och shoppat lite,hittade en underbar klänning. Tänkte jag skulle ha den på mig när jag ska ha grillfesten,men vet inte om jag orkar att hålla mig så länge...vill ha på mig den nu!=D
Sedan köpte jag mig en jätte fin väska som jag ska ha på bröllopet nu till helgen. Riktigt nöjd är jag med inhandlingen,synd bara att man inte kunde vara som killen med guld byxor. Hittade så otroligt mycket som jag vill ha.


Idag är det ju även studenten i Karlstad,visst är det en härlig tid?! Kommer ihåg själv vad viktig den dagen var, allt kretsade om mig och jag tyckte det var helt underbart;) men nu när man blivit lite äldre så måste jag säga att jag har blivit mer "skygg" av mig. Tycker inte alls om uppmärksamheten som jag gjorde då. Men jag tror det kanske kan bli bätte när man får lite mer självförtroende?

Sitter och funderar på om jag ska ta mig en snabbpromenad innan vi ska hem til svärfar och hans tjej och fira hennes son Albin som tar studenten idag. GRATTIS!

Satt och letade för länge efter klänningen och hittade den verkligen inte här på nätet,så nu struntar ja i det. Och inte hinner jag med promenaden heller.
Den får bli efter studentfirandet.

Ha en bra dag!

   


25 hela år!

Jisses vad tiden ska gå fort! Kan inte tänka mig 25 år.....herregud!  Livet ser helt annorlunda ut än vad jag hade tänkt mig för ca 5 år sedan. Innan jag träffade min älskling.

Vid 25 skulle jag nämligen skaffa pojkvän,innan dess skulle jag vara singel. Jag var så trött på killar så det var inte sant!
Jag skulle göra mig karriär av något slag och enbart ta vara på mig själv,här skulle ingen annan komma in och få förstöra för mig. Nä det var slut med det nu.
Så tänkte jag i början av året....sen kom mitt hjärta in i bilden. Jag trodde inte för ett ögonblick att han skulle ringa mig som han sa,inte trodde jag att han var intresserad heller. Men HAN ringde och efter första kvällen så vi umgicks själva så var jag nog fast. Ville inte riktigt erkänna det för mig själv då,men efter att ha umgåtts i 14 dagar konstant så var det svårt att undvika,jag var kär!

Nu sitter jag här 5 år senare och har fortfarande världens bästa kille och ska till och med gifta mig! Det är helt underbart.

Det känns som om det var evigheter sedan man gick ut skolan,och allt som hörde till. Shit, har jag blivit vuxen???
Kommer aldrig glömma när man var i tonåren och jag tyckte att de som var 25 var jätte gammla,nu är jag där själv.
Det kanske framstår som om jag skulle ha åldersnoja,men det har jag inte. Jag känner mig inte ett dugg äldre än 23;) Men som sagt nu står jag här vid en ålder där jag trodde att allt skulle se så annorlunda ut. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle bli gift,eller för den delen vilja skaffa familj och hus.

Men visst är det härligt att förändringar går till det positivare? Jag är så nöjd med det jag har,skulle aldrig vilja byta ut det mot något annat.

Så,nu önskar jag alla en riktigt bra dag!

Själv ska jag sätta igång och baka då jag får besök ikväll=D

//Kram Annelie
  
                              


Den underbaraste veckan ever!

Ja nu är jag hemma igen och har verkligen haft världens bästa väder! Tänk att man lyckades att pricka in den fina veckan som hitills har varit.
Vi åkte upp till stugan fredagen förförra veckan och kom hem i fredags=D
En hel vecka med massa sol och avkoppling, men även det viktigaste av allt, jag och min älskling fick riktig kvalité tid ihop. Det var verkligen mysigt!
Vi gjorde verkligen inte mycket utan det blev någon tur in till charlottenberg och sedan vart det mest att bara slappa i stugan. Vi har ätit gott och det nästan för mycket för inte blev det många promenader som jag skrev sist utan nu har jag lagt på mig någor kilo istället=( Men jag har rört på mig ganska mycket de senaste dagarna så nog ska jag bli av med dom.

Så när vi åkte hem på fredagen så åkte vi även till Forshagas hembygdsgård och kikade lite,det var verkligen jätte fint där och det kommer bli så perfekt till bröllopet. Även temat till dukningen kommer bli som pricken över I:et! Jag vill verkligen vara ute i god tid och få klart vissa saker så fort som möjligt. Så nu vet jag lite mer vad jag behöver att inhandla inför bröllopet.

På lördagen så cyklade jag och hjärtat till Ulvsby för att kolla på ett fritidshus med potential. Men det var för mycket jobb på det så det föll oss inte alls i smaken. Men det positiva var att vi kom ut och rörde på oss, så de blev mellan 2,5-3 mil fram och tillbaka.
Söndagen blev det en riktig långpromenad som tog lite mer än två timmar. Tänk att jag fick med Kim på detta,riktigt roligt var det=)

Idag så har jag varit uppe med tuppen och satte på två tvättmaskiner och gav mig ut på en morgonpromenad, jättehärligt! Lite trött var jag men det är skönt när man kommer ut.
Ätit en jätte god frukost bestående av en hallon/banan smoothie och en smörgås. Har nu gjort mig klar för dagen och sitter och funderar på vad jag ska baka ikväll.

Jag fyller 25 år på onsdag så då blir det lite kalas=) Ska åka och handla lite sen....så får vi se vad det blir för gott.

Ha det gott!

Det blev inte så mycket bilder som jag hade tänkt att ta, men någon bild kan jag lägga in.