Påbörjat projekt

Jag har köpt mig en jätte fin gammal skänk till köket. Den är mörkbrun och ska förvandlas med lite färg till slitet vitt. Hade från början en vision att den skulle vara vit, sedan stod den hemma nu ett par dagar och ja tyckte att den faktiskt är fin som den är. MEN det har en konstig lukt och vi har vädrat och dragit ur lådor,tvätta den m.m. Så det får bli dags att göra om den och se om det kan bli bättre.

Tänkte lägga ut bilder så får ni se,idag har jag grundmålat insidan eftersom vädret inte har varit det bästa..... tar även med en bild på det hemska pappret som satt i skänken när vi fick hem den;)



   




Hallååå!!!!!!!!!!

Ja, här har det inte hänt mycket! Men allt annat har gått i en rasande fart både innan och efter bröllopet:) Jag har verkligen inte hunnit med att skriva. Mycket har hänt, jag är gift, haft min första semester OCH har ett nytt jobb! Det ni, det kallar jag förändring;)

Tänker vänta lite med att uppdatera er om mitt nya jobb,om ni fortfarande finns kvar? Å andra sidan skriver jag för min egen del....

Tänkte jag skulle visa lite bilder från bröllopet,ni har ju trots allt stått ut med allt jag skrev om innan. Jag kan säga er att det var den bästa dagen i mitt liv,så mycket lycka! Helt underbart, svårt att beskriva om man inte upplevt det själv. Vill passa på att tacka alla igen som var med och gjorde denna dagen möjlig!